Šta je novo?

Heavenly Heroes - domaća igra za android

corwyn

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2007
Poena
309
Pozdrav forumaši. :wave: Napokon sam uspeo da sklepam svoj prvi samostalni projekat na Androidu - Heavenly Heroes. Radi se o top-down verical scroll pucačini smeštenoj u vreme Prvog svetskog rata. Igrač je u ulozi srpskog pilota koji učestvuje u proboju Solunskog fronta. Osim same igre, sadrži i Heropediu gde možete da se upoznate sa bigrafijama nekih od poznatijih pilota te ere (skrolujete levo-desno i tako 'listate' stranice).
Planiram da za 2-3 meseca (kako mi obaveze dozvole :crash: ) izdam još jednu verziju igre u kojoj ću ispraviti nedostatke na koje su se korisnici žalili. Za ovo bi mi trebala i vaša pomoć. Ukoliko neko ima vremena neka isproba igru i pošalje mi utiske. Možete ih poslati i na mail adresu koja se nalazi u Podešavanjima igre: [email protected].
Link igre je: https://market.android.com/details?id=com.aljosa.heavenlyheroes&feature=search_result
Hvala unapred i uživajte u igranju.

Zanimljiva ideja, iako ja ne volim ovakav tip igara. problem je što ne može da se pomera avion dok pucaš. Kada se prikazuju podaci o pilotima, trebalo bi da tekst bude malo bolje formatiran, tj. u skladu sa "papirom" iza njega.
A što se tiče dizajna aplikacija, možda bi taj "papir" i stare slike trebalo da budu malo bleđe, jer ovako izgleda prenaglašeno i prenatrpano.

To za pucanje su mi već rekli, moraću da poradim na tome. Ja igre igram jednom rukom pa nisam ni primetio da ne radi pucanje i pomeranje. Ako ti je za neku utehu, možes da kliknes gde da avion ide i da onda pritisneš pucanje, radiće bez problema.
Hvala na informacijama.

Nova verzija se nalazi na marketu. Ispravljeno je nekoliko bagova, dodat multi touch support (moguce je pucati i pomerati se u isto vreme), auto-fire opcija, promenjena je muzika, brzina igre je podesiva (pogodno za slabije telefone), 3 nivoa tezine...
Ukoliko neko ima funkcionalnost koju bi voleo da vidi u igri neka ostavi komentar ili neka posalje mail. Uskoro stizu i novi nivoi!

Vrh Dno