Šta je novo?

Heat Spreader Module za x1950pro?

Reci samo jesi siguran da se ovo prodaje ovako pojedinacno ? ili je to komponenta koja ide u paketu sa AC Accelero X1,X2 ?

Tamo pise tacno kako doci do njega :

Obtain the Voltage Regulator Heat Spreader Module:
There are two easy ways to get this Voltage Regulator Heat Spreader Module, either contact your local distributors or get it via our online shop.

Ako nemas mogucnosti da narucis direktno kod njih (online shop) mogu da ti pogledam kad budem narucivao iz Svice robu iduceg meseca.

Pa jedino da se prica o tome tada kad budes narucivao robu iz Svice, jer ko zna mozda i nadjem do tada...a i da ti dam lovu u napred ako je to sigurno, da ne bude kao prosli put da opet bez veze padaju prozivke po forumu...

Eto javio mi jedan distributer da ima tih VR HeatSpreader-a na lageru.

Poslednja izmena:
Pa ja zaboravio da si ti taj !Brale,nije u redu da se ne javljas ili jos gore da odbijas moje pozive kada ti neko poverovao i narucio (gl. platio) nesto u tvoje ime.Kada prodajes/kupujes/menjas komponente na forumu zna se da treba da se drzis svojih reci (muskarci smo),da dodjes na dogovoreno mesto tacno na vreme (maximum kasnjenje 5 min.).Zbog takvih i slicnih ponasanja ne moze se vise verovati nikom pa moram da uzimam avans,sto je za mene cimanje i krajnje glupo,al sta ces.Kako god da je,ako ne mozes da se docepas tog VR HeatSpreader-a,izacicu ti u susret ali treba neko iz Bg-a da garantuje za tebe.Znaj da imam samo zadovoljne kupce.

Poslao sam ti PM nije bas lepo da pricas tako pred svima, znas dobro sta je bilo i kojim redom, ne znas me druze, znaci nije u redu pricati ovako o nekome...

Nazad
Vrh Dno