Šta je novo?

HDMI ne gasi monitor!?

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Da li ima jos neko ovih problema...naime kada mi je ponitor povezan preko DVI-a redovno se ugasi posle par sekunda nakon gasenja racunara odnosno nestanka signala. Kada ga povezem hdmi kabelom ugasi se kompjuter ali on ostaje stalno upaljen sa onim no signal sto trci po njemu!

Meni kad povezem tv preko dsub kabla, racunar ga gasi, kad je preko hdmi jock... isto no signal...
ispada normalno da je tako...

Boze gluposti...ja jos jedva cekao da predjem na hdmi :( Sto je najgore u windowsu mi redovno gasi monitor posle 15min sd time-a!

to je standardno, meni to isto radi na LCD TV, pa sada koristim laptop sa VGA... glupo resenje je da se namesti Sleep rezim na 15-30min.

Moram da vidim kakvo je stanje sa hibernacijom....

Kod mene ga gasi (BenQ G2420HD), doduse, u dve faze, kada se racunar ugasio i monitor se na trenutak ugasi pa se ceo ekran se na trenutak osvetli plavom bojom i mislim da ispise neki logo na sredini i posle toga ide u gasenje. Isto mi se ponasa i u hibernaciji...

Ne, i kod mene ne radi taj HDMI !
DVI radi !

Glupi samsung i u hibernaciji ne gasi!!!!

Ja ne verujem da je do Samsunga..
I ja imam Samsung, ali nisam ovog puta probao HDMI kabl, već sam ga odmah prikačio na DVI !
Međutim, pre nego što sam uzeo ovaj P2450h, imao sam ViewSonic 2433wm... ista priča.. Nije se gasio..
Kad sam video šta i kako, na ovom S, nisam ni stavljao HDMI...
Tako da, ubaci DVI i nemaš brige

Vrh Dno