Za pocetak koja je ploca u pitanju?Ne znam tacno kako je to na integrusama ali trebalo bi da je isto kao i na drugim grafickim kartama.Nekad hoce da prepozna odmah a nekad moras da ga softverski nateras: ).Ako je Amd u catalistu imas opciju za dodatne ekrane.Sad nisam pored kompa pa ne znam napamet ali nacices lako tu opciju.Kod NVIDIE ista stvar samo iz drugog programa.
Pogledaj uputstva sa ovog http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-004653.htmlinka.Ako ti interfejs izgleda kao na trećoj slici onda je lakdabereš multiple displays i cepaj.
Mada nije teško ni sa ostalim ali skoro sam ubeđen da imaš poslednju verziju.
Čekaj,stani.Koliko znam ne mogu da budu aktivne dve kartice u isto vreme,osim ako nije reč o crossfire ili sli varijanti.Koristiš ili jednu ili drugu.Nisam imao iskustva sa integrušama do sada ali pretpostavljam da u biosu podešavaš koja će kartica da ti bude aktivna.Znači,trebalo bi da ova ATI karta ima više izlaza(ne vidim sa slike koji je tačno model 4570 ili 4670)kačiš TV preko nje i ideš na opciju,koju vidim da imaš,multiple displays.Odabereš neku od verzija koje tamo imaš ali o tome ćemo ukoliko bude trebalo.Takođe ako nisi,skini poslednju verziju drajvera za tu ATI kartu.Trebalo bi da imaš kada klikneš desnim klikom na desktop,u prozorčetu pri vrhu AMD vision engine control center u kome imaš podešavanja vezana za više monitora,displeja,kako god.
Čekaj,stani .Koliko znam ne mogu da budu aktivne dve kartice u isto vreme,osim ako nije reč o crossfire ili sli varijanti.Koristiš ili jednu ili drugu.Nisam imao iskustva sa integrušama do sada ali pretpostavljam da u biosu podešavaš koja će kartica da ti bude aktivna.Znači,trebalo bi da ova ATI karta ima više izlaza(ne vidim sa slike koji je tačno model 4570 ili 4670)kačiš TV preko nje i ideš na opciju,koju vidim da imaš,multiple displays.Odabereš neku od verzija koje tamo imaš ali o tome ćemo ukoliko bude trebalo.Takođe ako nisi,skini poslednju verziju drajvera za tu ATI kartu.Trebalo bi da imaš kada klikneš desnim klikom na desktop,u prozorčetu pri vrhu AMD vision engine control center u kome imaš podešavanja vezana za više monitora,displeja,kako god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari