Šta je novo?

HDMI kabal

DavidSrbija

Poštovan
Učlanjen(a)
30.09.2014
Poena
51
Ljudi pozdrav , posedujem monitor od 60hz prikljucen na vga kabel , ako se prebacim na hdmi hoce li slika ili nesto drugo igrati ulogu ili ipak mi treba monitor od 120hz, Hvala

Definitivno moras da poradis na formulisanju pitanja. Ako ti monitor ima prikljucak za HDMI, onda ce da radi sa tim kablom.

oprosti u cemu sam bio nejasan? naveo sam da imam monitor koji radi na 60hz-a ako bih ga prikljucio na hdmi kabel da li bi bilo nekog poboljsanja slike or smth. ili je hdmi iskljucivo za 120hz monitore

oprosti u cemu sam bio nejasan? naveo sam da imam monitor koji radi na 60hz-a ako bih ga prikljucio na hdmi kabel da li bi bilo nekog poboljsanja slike or smth. ili je hdmi iskljucivo za 120hz monitore
Pa malo je nejasno dali taj monitor poseduje HDMI ulaz, na VGA će teško ako i nikako da ide HDMI kabl. Mora bar DVI priključak da ima. VGA je Analog a DVI i HDMI su digitalni i kao takvi su bolji i fleksibilniji. I 60Hz rade sa DVI i HDMI.

Ја баш и не знам колико су HDMI и 120Hz повезани па да зависе једно од другог. Ако монитор има HDMI улаз и то повежеш за неки дигитални излаз из графичке, слика ће да буде боље ... скоро безброј пута.

calexx e to sam hteo da cujem, vazi hvala ti ... posto je inace jedan hmdi kabel ?

Nazad
Vrh Dno