ZeXx
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poena
- 170
E ovako pre nekih 3-4 meseca sam sastavio konfiguraciju i primarni disk mi je samsungov ssd a sekundarni na koji skladistim podatke je WD od 1TB red serija, u poslednje vreme primecujem neki piskav zvuk zujanja iz kompa i kontam da je neki od ventova pa da se on cuje, medjutim danas otvorim komp i prislonim glavu uz hdd kad on zuji konstantno
, najgore je to sto je piskav zvuk, nije preglasan ali mi komp stoji na pola metra od mene i bukvalno i posle gasenja kompa mi zuji u usima od tog zvuka -.- a nekad zbog posla moram po 8h u kontinuitetu biti uz komp zbog posla itd. Pa me zanima sta da radim, vredi li vracati hdd na reklamaciju, pregledao sam sa raznim programima, nema losih sektora, 100% izbacuje health da je ok, nzm jel se to moze smatrati kao kvar s obzirom da hard radi bez problema. Imam iz lt toshibin hdd od 640 gb posle 2 god rada sto u lt sto kao eksterni hdd ( posto sam stavio ssd i u lt ) radi normalno ne zuji niti bilo sta slicno pa kontam da nije bas normalno da tako zuji hdd...
Poslednja izmena: