Šta je novo?

hdd za acer

company69

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2006
Poena
316
gde imaju da se kupe jeftini hard diskovi za acer laptopove,ne moraju da budu proizvodjaci koji se fabricki ubacuju u acer znaci bilo koji,mogu i polovni ,bitno mi je da bude sto jeftinije.

Evo kod nas na oglasima ima,skoro sam video da je neko prodavao FujitsuSiemens valjda,od 60GB za 50 eura ili tako nesto,nije bas jeftino ali tesko ces naci jeftinije,jer ih malo ima pa ih ljudi precenjuju,a nov je oko 70-ak eura ako ima da se nadje (a u BG ima sigurno),a bio je i jedan od 40GB u oglasima isto skoro,iskoristi pretragu pa naci,koristi reci 2.5"HD i odaberi podforum Mali oglasi!
Pozdrav ,)

hdd

hvala lomnica . i bojao sam se da ce me pogoditi taj zakon trzista. znaci da otprilike racunam na nekih 50 eura za polovan.

*** za te pare kupis 3.5" od 250 gb polovan STRASNO!!!!

Jeste,ali je velika razlika u pristupacnosti i masovnosti jednih i drugih,tako da ovo jos i nisu lose cene!Samo ja bih te savetovao da pogledas ipak neki nov,kod njih je mala razlika i otprilike ide 1 euro=1GB pa za 70-80 eura mozes uzeti NOV 60/80GB HD sa 3 godine garancije,mnogo bolja kupovina od ko zna kakvog polovnjaka za 20-30 eura manje,ne isplati se to za tako malu razliku (ipak su HD-ovi za laptopove vise"cimani",treskani,pregrevani... od desktop modela pa se lakse i naidje na los kome je mehanika pocela da zvecka,pojavljuju se bad sectors... ja bi kupio nov)!!

Edit: Eto pretece me covek dok sam kucao,sasa022 stvarno nisam gledao bar nekoliko meseci cene 2.5"HD-ova ali sam video ova dva u oglasima pa sam po njima pretpostavio da je cena i dalje takva,sad ispada da oni deru jer za te pare ima nov,onda za 70-80 eura koliko sam malopre napisao (mrzi me da brisem sve ono) moze da se uzme bar 80GB a mozda cak i 100GB HD,bas fino!?
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
ponudio covek hdd od 60 gb za 30 eura ovde na oglasima.Ziveo BENCH!!! hvala svima

Vrh Dno