Šta je novo?

hdd sentinel izbacuje gresku a nema bad sektora?

megas

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.03.2008
Poena
320
Problem je sledeci hdd wd 500aaks testiran sa ed diagnostic tools OK,hdd regenerator test OK nema bed sektora.Probao sam i hdd sentinel i healt 100% perfect 100% i izbaci mi na kraju problems occurred between the communication of disk and the host no actions needed.Znaci ima neku gresku ali sve u redu?Ponekad hard disk pocne sam od sebe da radi da struze i stane i sve ok,ne blokira ne resetuje,nego eto zeza sa tim struganjem.Problem sam primetio i sa drugim racunarima lai njima ne pise no actions needed i ti racunari blokiraju zamrzavaju?Ima li neki fix za ovo jer nemam pojma kako da resim ovo!

Da dodam da sam probao drugi sata kabal isto se desava,stavljen drugi hdd i sve je u redu znaci problem je definitivno u samom hdd

Poslednja izmena:
Vec sam napisao da sam probao sa drugim kablovima,i isto se desava.Kada se na iste kablove stavi novi hard disk nema problema znaci nije do kabla i opet ponavljam da je do hdd.

Mogao si da nakacis sliku smart parametara i te greske koju ti izbacuje s tim sto mislim da u stvari i nemas nikakav problem sa hardom jer kako si i sam rekao ne pravi problem osim sto ponekad struze sto opet ne mora da znaci da je neka nenormalna aktivnost, zavisi kako zvuci to struganje jer nekad disk normalno pri intenzivnom pristupu i radu se cuje tako. Opet kazem ako ti disk ne blokira racunar, nema bad sectore i druge kriticne greske onda ne bi trebalo da brines.

Ma znam ja kako radi HDD,ali nije ranije tako bilo ,ali drugi racunari su sa istom greskom i sve je isto samo sto NE PISE da ne treba intervencija,ti racunaru blokirazju zamzavaju,van garancije

Nazad
Vrh Dno