Šta je novo?

HDD Regenerator 100% obara XP sistem - upomoć

Dr.Sloba

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2008
Poena
304
Nakon instalacije HDD Regeneratora, a sa željom da se oporave bad sektori na jednom od diskova, desilo se nešto neočekivano.
Pojavio se plavi prozor koji rekao bih nije "blue screen of death" sa porukom "unexpected hard disk error".
Nakon restarta i odlaska u BIOS i provere koji disk je za butovanje,sistem XP ne može da se podigne.
Odradio sam Restore Point pre instalacije HDD Regeneratora, međutim posle BIOS-a i klika na F8 u prozoru "Windows advanced options menu" NI JEDNA OPCIJA NE MOŽE BA SE POKRENE!

Da li neko zna nešto o ovom problemu?
Rekao bih da je disk spreman za formatiranje.

Ne bi trebalo, pri popravci, da bude podignut sistem. Trebao si da probas iz dos-a ,recimo hiren'som.
Probaj da ga samo popravis sa cdom, mozda to resi.

Pa to sam i napisao, hiren;s boot.

Ja sam pomoću tog programa dovoljno popravio hard disk u nekom matorom laptopu - evo, već skoro 2 godine na njemu uspešno radi XP.

Ne bi trebalo, pri popravci, da bude podignut sistem. Trebao si da probas iz dos-a ,recimo hiren'som.
Probaj da ga samo popravis sa cdom, mozda to resi.

Već sam napisao da u prozoru "Windows advanced options menu" NI JEDNA OPCIJA NE MOŽE BA SE POKRENE!

ZAŠTO?

Pojavio se i problem sa optikom - ne mogu da ga butujem sa instalacionim diskom, probaću sa hiren-om.
Baguje mi čitač, nešto preskače, secka...

uh ,bas ti je nezgodna situacija.
Nekad formatiranjem uspevas da popravis te sektore.
Nazalost , verovatno necemo znati dok to ne uradis.
Ako ne uspevas da pokrenes hirens onda ti je to to.

Podigao sam Hiren i ništa sa njim nisam uradio.
Na kraju sam doneo drugi čitač i instalirao novu verziju istog OS.

I dalje me veoma interesuje zašto u prozoru "Windows advanced options menu" NI JEDNA OPCIJA NE MOŽE DA SE POKRENE!

Posle dosta cimanja ovako sam rešio ovaj problem.
I kao što piše u potpisu...

Vrh Dno