LoverBoy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.08.2003
- Poena
- 620
Pozdrav,
Izvinite na duzem postu ali jedino tako mogu da objasnim..
Hteo sam da napravim particiju sa portable partition magic medjutim izbacio mi je neku gresku i kao fix ja OK i nista posle toga nije hteo da radi.Reko ok aj restart..windows se ucitava u beskonacno, safe mod zamrzne kod MUP.SYS (reko sledi corka
) ..reko ma np sad cu ucitati CD WIN i iz console prekopirati taj fajl kad ono cvrc NIJEDAN butabilni CD a imam ih vise komada nece da se ucita..Reko aj da probam preko USB-a da ucitam SLAX ma kakvi nece da se ucita zamrzne...poskidam memoriju promenim mesta sve iskljucim nista..Probam na drugom racunaru iz WIN-a da skeniram taj disk prikljucim al ni taj WIN nece da se ucita OMG
:S:
Na koji nacin da popravim ovaj disk kada nijedan mediji kad je on ukljucen ne radi kako treba a 100% sam siguran da bi format prve particije sve resio??
Da li moze nekako pomocu E SATA imam onaj dodatak? Ili na neki drugi nacin?:S::S::S:
HELP!! URGENT !! a da WD 500 AKKS:S:
Izvinite na duzem postu ali jedino tako mogu da objasnim..
Hteo sam da napravim particiju sa portable partition magic medjutim izbacio mi je neku gresku i kao fix ja OK i nista posle toga nije hteo da radi.Reko ok aj restart..windows se ucitava u beskonacno, safe mod zamrzne kod MUP.SYS (reko sledi corka
Na koji nacin da popravim ovaj disk kada nijedan mediji kad je on ukljucen ne radi kako treba a 100% sam siguran da bi format prve particije sve resio??
Da li moze nekako pomocu E SATA imam onaj dodatak? Ili na neki drugi nacin?:S::S::S:
HELP!! URGENT !! a da WD 500 AKKS:S: