micri
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.06.2007
- Poena
- 319
Moja oprema
- CPU & Cooler
- INTEL Core i5-13600KF/BE QUIET! Dark Rock Pro 4
- Matična ploča
- GIGABYTE Z790 UD AX
- RAM
- G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL40
- GPU
- AsRock RX6900XT OC Formula
- Storage
- Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
- Zvuk
- Wharfedale Diamond 10.1/HK 650/Sennheiser GSP670
- PSU
- CORSAIR SF Series SF750 Platinum 750W
- Kućište
- LIAN LI PC-O11D Mini TG black
- Monitor
- Zowie XL2740/Hisense 65u8gq
- Miš & tastatura
- Corsair K95 Platinum/Razer Naga 2014/Glorious Model D Wireless
- Ostale periferije
- Apple iPhone 13 Pro
- Tablet
- Ipad 2017
e ovako prodao sam stari HDD (ATA) na kome je bio sistem i krenuo sam da podignem na novi (wd 500aaks) i dodje do dela kada treba da se odabere particija ja stavim odgovarajucu i nece pishe kako particija nije kompatibilna sa xp da je obrishem i napravim novu ja to uradim i on opet probao sam i na druge particije i nece probao sam i na drugi HDD (SATA) nece i onda sam uzeo neki stari HDD od 80gb da podignem na njemu i onda sam probao bez veze na WD i hoce i podigne sitem sve extra i uzmem da izkljuchim staru atu ja izkljuchim on mi izbaci boot failure ja ga prikljuchim on digne sistem:S i onda sam ushao u partition magic i on mi izbaci error (PowerQuest has detected an error 111 on the partition starting at sector 51456258 on disk 1(WD):wall
i kaze kao moze da popravi problem i ja odem yes i on nishta ne uradi i kad udje u program ne mogu nishta da uradim sa njim samo da ga formatiram i ne prikazuje mi particije samo jedna ogromna (zuta) i pishe WD 5000aaks BAD :S i komp se dosta usporio sada ne znam shta da radim sutra ili u ponedeljak treba da mi stigne josh jedan WD od 500 i prebacicu sve na njega pa cu da formatiram stari WD pa cu da vidim da li ce tad da se glupavi ako je neko imao slichan problem ili zna kako da ga rechim molim ga da mi to kaze poshto cu da poludim unapred hvala