alexandar1602
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.07.2007
- Poena
- 304
Imam sledecu konfiguraciju:
ASUS Commando
8600GTS
4x1GB Geil Ultra
DVD RW 112d
WD320AAKS
i Chieftec LBX-02B-B-SL 400W
problem je sledeci; pre ovog hdd-a sam imao wd od 250gb (sata2 16mb) i poslao sam ga na reklamaciju jer je bucao neverovatno mnogo i kocio se stalno (npr pri otvaranju nekog foldera sa mnogo fotografija on bi se zablokirao skroz uz neverovatnu buku)
sada gotovo isti problem imam i sa ovim wd320aaks (mozda je za nijansu tisi) alio se i dalje koci i blokira u istim situacijama kao i prethodni.
menjao sam sata kabl, menjao i granu napajanja ali isto
Da li mozda napajanje pravi problem? Da li je preslabo za ovu konfiguraciju? Napominjem da konfiguracija radi jako stabilno, nema restartovanja i slicnih problema.
Pozdrav i hvala
ps. da li bi ovo napajanje popravilo situaciju Corsair CMPSU-520HXEU?
ASUS Commando
8600GTS
4x1GB Geil Ultra
DVD RW 112d
WD320AAKS
i Chieftec LBX-02B-B-SL 400W
problem je sledeci; pre ovog hdd-a sam imao wd od 250gb (sata2 16mb) i poslao sam ga na reklamaciju jer je bucao neverovatno mnogo i kocio se stalno (npr pri otvaranju nekog foldera sa mnogo fotografija on bi se zablokirao skroz uz neverovatnu buku)
sada gotovo isti problem imam i sa ovim wd320aaks (mozda je za nijansu tisi) alio se i dalje koci i blokira u istim situacijama kao i prethodni.
menjao sam sata kabl, menjao i granu napajanja ali isto
Da li mozda napajanje pravi problem? Da li je preslabo za ovu konfiguraciju? Napominjem da konfiguracija radi jako stabilno, nema restartovanja i slicnih problema.
Pozdrav i hvala
ps. da li bi ovo napajanje popravilo situaciju Corsair CMPSU-520HXEU?
Poslednja izmena: