Alexandros
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.10.2007
- Poena
- 309
Cudna stvar mi se desava sa HDD-om. Imam instaliran Windows 7, kada odem u computer pokazuje mi da je zauzece na c oko 110gb dok je na D zauzece 416 gb. Medjutim posto znam da nisam toliko prostora zauzeo kada udjem u D i selektujem sve programe i idem na properties pokazuje mi onda da je zauzece samo 175 gb, isto je i za C tada mi pokazuje da je zauzece 85GB. Nije mi jasno odakle ova razlika, komp mi je nov od pre 2 meseca. Konfa je iz potpisa. Gledam po netu i imaju ljudi te probleme ali je razlika obicno vrlo mala, i resava se preko defragmentacije, disk cleanup-a i sl, ovo kod mene je bas ogromna razlika, radio sam i defragmentaciju i disk cleanup (skinuo je svega 652mb).
Jel ima neko ideju sta bi moglo da bude u pitanju. Samo da napomenem da sam prilikom instaliranja windowsa izabrao IDE mod umesto AHCI, ne znam da li to nesto znaci u ovom slucaju?
Jel ima neko ideju sta bi moglo da bude u pitanju. Samo da napomenem da sam prilikom instaliranja windowsa izabrao IDE mod umesto AHCI, ne znam da li to nesto znaci u ovom slucaju?