Ovako, nije moguce uci cak ni u BIOS, jer odmah po pokretanju laptopa, nakon sistemskog passworda, trazi HDD password. NIje moguce podici sistem ni sa flopya, cak smo probali sa normalnim starim hardom uci u BIOS a onda iz BIOS-a iskljuciti HDD password, ali ni to nije bilo moguce, jer odmah nakon vadjenja starog HDD, na kome je password bio iskljucen, i ubacivanjem novog HDD password bi se automatski ukljucio, te trazio stari password i tako u nedogled. Cupanjem staroh harda na zivo u windowsu, te neko reformatiranje (procitano na web-u) nije dalo rezultate. Pitanje je samo gdje je password sacuvan. Da li je to poseban sektor na HDD, ili je u pitanju EEPROM na samom hardu. Postoji mogucnost otkljucavanja u servisu! ali to kosta oko $100 uz garanciju da ce svi podaci ostati u celosti. Inace, hard nisam ja kupio nego kolega sa posla, a sada je na meni da to resim. Preloistao sam celi web, mila mati kakvih ideja, ali nista korisno. Inace i ja sumnjam da je disk oderan sa nekog ukradenog laptopa, ali je stvarno legalno kupljen na e-bayu.