Nadam se da se salis...leksa je napisao(la):Quantum AS, SiSoftSandra 2002pro - preko 36000...
http://www.tcdlabs.com/hdtach.htmdrapin je napisao(la):Naravno, HDTach je zakon.
Trenutno ga nemam instaliranog, secam se da je imao neko ogranicenje, dal nije radio na NT kernelu ili na NTFS-u ili tako nesto ??? Jel izasla neka nova verzija koja radi svugde ?
drapin je napisao(la):Nadam se da se salis...
Zar ti to nije malo, blago receno, sumnjivo, s obzirom da je to vrednost za RAID ???
leksa je napisao(la):Kad god ja nesto postujem ti se javis da nesto prokomentarises...ctp;
Rec je o specijalnim tweak-ovanjima windowsa koji omogucavaju ovako visok rezultat...![]()
leksa je napisao(la):Kad god ja nesto postujem ti se javis da nesto prokomentarises...ctp;
Rec je o specijalnim tweak-ovanjima windowsa koji omogucavaju ovako visok rezultat...![]()
drapin je napisao(la):Mora da si me pobrkao sa nekim drugim...Evo, da bih bio siguran (jer obicno i ne gledam ko postuje nego odgovaram na ili komentarisem sadrzaj posta) pregledao sam u user cp 50-tak i mojih i tvojih poslednjih postova, samo u jednom thread-u si ti meni nesto odgovorio, u jednom sam ja postovao posle tebe al' se odnosilo na temu a ne na tvoj post i u samo tri-cetiri thread-a smo uopste obojica postovali, potpuno nevezano...dakle potpuno sam neopravdano optuzen
- no to nije sada ni bitno...
E ovo je vec bitnije: bilo bi zaista lepo da onda podelis sa nama koja su i kakva su to tweak-ovanja, jos bolje da ih stavis npr. u FAQ, jer je to sto si postigao zaista neverovatno i vredno svake paznje.
Imao sam i AS i jos tri diska na 7200, na dve, tri razlicite ploce, i nikada u Sandri nisam presao otprilike 28-29000.
E bas sam bukva...ja kad ne vidim jednog od ova dvaleksa je napisao(la):Ma bre, salio sam se. Zar ne vidis nasmejanog smajlija sto lupa... Desilo se sad u proteklih desetak dana da si replicirao na tri-cetiri moja posta pa sam hteo da se nasalim na tu temu, a ti shvatio bukvalno.![]()
Eeeh, j***gaHteo sam malo da izazovem zazubice...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari