Garancija za WD diskove sa baferom od 8 MB (serija JB) je tri godine. Ne bi davali trogodišnju garanciju da nisu sigurni u disk. Ta garancija se i kod nas daje.Miroslav je napisao(la):wd-ov od 8 mega se mnogo grejao, disk je nov tako da je izdrzljivost pod znakom pitanja
gde se daje?pantas je napisao(la):Garancija za WD diskove sa baferom od 8 MB (serija JB) je tri godine. Ne bi davali trogodišnju garanciju da nisu sigurni u disk. Ta garancija se i kod nas daje.
Jel si bas siguran u to ???pantas je napisao(la):Garancija za WD diskove sa baferom od 8 MB (serija JB) je tri godine. Ne bi davali trogodišnju garanciju da nisu sigurni u disk. Ta garancija se i kod nas daje.
Sve garancije na sve hard diskove svugde u svetu su pre par meseci spustene na godinu dana !
ADAcom daje 3 godine garancije na WD sa 8mb...drapin je napisao(la):Jel si bas siguran u to ???
Sve garancije na sve hard diskove svugde u svetu su pre par meseci spustene na godinu dana !
Ne zbog straha od nepouzdanosti nego, kako kazu, zbog motivisanja kupaca da sto pre prelaze na SATA...
Jes' stvarno, sad sam pregledao WD sajt is zaista za Caviar-e sa 8MB vazi garancija od tri godine !TazDeVil je napisao(la):ADAcom daje 3 godine garancije na WD sa 8mb...
drapin je napisao(la):Jel si bas siguran u to ???
Ne zbog straha od nepouzdanosti nego, kako kazu, zbog motivisanja kupaca da sto pre prelaze na SATA...
Na garaciji koju sam dobio uz disk piše tri godine. Disk je kupljen kod Adacom-a. WD je ukinuo trogodišnju garanciju ya seriju BB ali i dalje važi za seriju JB.drapin je napisao(la):Jel si bas siguran u to ???
Pa to sam i ja napisao pre tacno 22 sata i 33 minuta, tri posta iznad tvoga...pantas je napisao(la):Na garaciji koju sam dobio uz disk piše tri godine. Disk je kupljen kod Adacom-a. WD je ukinuo trogodišnju garanciju ya seriju BB ali i dalje važi za seriju JB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari