Šta je novo?

Hda audio bus driver BIG PROBLEM!!! HELP!!!

pedjakbt

Slavan
Učlanjen(a)
09.06.2007
Poena
304
Od nedavno sam vlasik asus striker extreme maticne ploce.Imam sledeci problem sa zvucnom karticom koju sam dobio uz plocu. SVe je lepo radilo par dan , i onda je pocelo kao da pucketa iz zvucnika. Pomislio sam da su zvucnici otisli.Onda sam ubacio iz starog kompa creative live 5.1 karticu i zvucnici su radili super bez pucketanja. Onda sam pokusao da reinstaliram drajvere za ovu karticu (asus seupreme-fx, tako pise na njoj). I uspeo sam da instaliram skinuo sam sa asusovog sajta 51014580 drajvere i radilo je. Onda je pocelo da mi izbacuje poruku za hda audio driver not found. Citao sam po drugim forumima i pronasao da treba neki kb888111 fix da se instalira i drajveri ponovo.Uradio sam to.Medjutim nista. Sada kada ubacim zvucnu u audio slot komp pocinje da zakucava. U control panel za audio kad hocu da otvorim zakuca se.

Ima li neko ideju sta da radim? Mislim da je mozda i kartica otisla pa da reklamiram odmah. Kako da se resi ovaj problem. Ponavljam nije zapucavao komp ranije a sada kad ubacim ovu ponasa se "nenormalno".A sa mojom starom 5.1 radi lepo, bez problema Hvala na pomoci.

Odradio sam reinstal win xp i sad radi ok. A ukoliko ima pucketanja u zvucniku sta to moze da bude?

Poslednja izmena od urednika:
Los kvalitet zvucne (uglavnom je to... mada mislim da kod tebe to ipak nije slucaj), losa struja/uzemljenje u kuci...

Nazad
Vrh Dno