pedjakbt
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.06.2007
- Poena
- 304
Od nedavno sam vlasik asus striker extreme maticne ploce.Imam sledeci problem sa zvucnom karticom koju sam dobio uz plocu. SVe je lepo radilo par dan , i onda je pocelo kao da pucketa iz zvucnika. Pomislio sam da su zvucnici otisli.Onda sam ubacio iz starog kompa creative live 5.1 karticu i zvucnici su radili super bez pucketanja. Onda sam pokusao da reinstaliram drajvere za ovu karticu (asus seupreme-fx, tako pise na njoj). I uspeo sam da instaliram skinuo sam sa asusovog sajta 51014580 drajvere i radilo je. Onda je pocelo da mi izbacuje poruku za hda audio driver not found. Citao sam po drugim forumima i pronasao da treba neki kb888111 fix da se instalira i drajveri ponovo.Uradio sam to.Medjutim nista. Sada kada ubacim zvucnu u audio slot komp pocinje da zakucava. U control panel za audio kad hocu da otvorim zakuca se.
Ima li neko ideju sta da radim? Mislim da je mozda i kartica otisla pa da reklamiram odmah. Kako da se resi ovaj problem. Ponavljam nije zapucavao komp ranije a sada kad ubacim ovu ponasa se "nenormalno".A sa mojom starom 5.1 radi lepo, bez problema Hvala na pomoci.
Odradio sam reinstal win xp i sad radi ok. A ukoliko ima pucketanja u zvucniku sta to moze da bude?
Ima li neko ideju sta da radim? Mislim da je mozda i kartica otisla pa da reklamiram odmah. Kako da se resi ovaj problem. Ponavljam nije zapucavao komp ranije a sada kad ubacim ovu ponasa se "nenormalno".A sa mojom starom 5.1 radi lepo, bez problema Hvala na pomoci.
Odradio sam reinstal win xp i sad radi ok. A ukoliko ima pucketanja u zvucniku sta to moze da bude?
Poslednja izmena od urednika: