Šta je novo?

HD4850 na Chieftec GPS-350EB-101A ?

Marko16

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2009
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Mi 9T
Pristup internetu
  1. ADSL
Može i ovaj chief da istera 4850 na default-u, ili da skupljam za neko jače napajanje?
Trenutno imam 3850 oc i sve radi bez problema..
Ostatak je Athlon II x2 250 def. (1.2v)-znači kao 250e, 1hd, 2gb ddr3...

slika

Poslednja izmena:
moze, ako je ispravno moze bez problema. Sad nezgodno je samo sto je to napajanje pretpostavljam veoma staro, pa ne znam da li ti je 100% ispravno...

imam ja jedno tako..bas staro i dosta toga vuklo...i otvarao sam ga skoro sve izlgeda ko prvog dana..i tera staru masinu..dobra su to napajanja..

Електролит у кондензаторима стари...
Как остари, тако му опада капацитет или ненормално расте ао пробојни напон пада...
у принципу ће радити, мада не бих то дуго држао тако...

поз

Ne verujem da napajanje ima više od dve godine.. Sad nemam problema i ne čuje se. Neću nešto preterano dugo da je držim na njemu, uzeću neko jače. hvala svima :wave:

управо, а ако волиш то напајање, увек можеш да га реновираш заменом кондензатора (само ви ваљало наћи неке боље тј. lowESR

поз

Meni 4850 sa x3 procesorom radi na ATX 450w napajanju sto nije ni blizu tog(predpostavljam)...

meni je powercolor 4850 u kombinaciji sa [email protected] ghz radila na bluberry 450w,skoro godinu dana,bez ijednog jedinog problema :)

pa to su slabija napajanja od ovog chief-a.. Da vidimo još neki biser.. :d

evo i moja mašina već 2 god.

Ovo ti je potrošnja sistema u 2D/3D modu za te 2 grafičke:
Radeon HD 4850 (512 MB) 122/237
Radeon HD 3850 (256 MB) 88/192

Dakle, razlika je grubo nekih 45W, što znači da napajanje iz zida vuče oko 60W više sa HD 4850. Trebaće ti novo napajanje.

237 графика + 65 проц + 60 за остатак = мање од 400W
[ironija]
значи таман може да ради на неком солидном напајању од 450W, рецимо Zito-у :d
[/ironija]

сад озбиљно, не бих ја ту стављао ништа испод 500W крштеног напајања (макар LC не офис серије), таман да има и резерве за касније

Poslednja izmena:
237 графика + 65 проц + 60 за остатак = мање од 400W
[ironija]
значи таман може да ради на неком солидном напајању од 450W, рецимо Zito-у :d
[/ironija]

сад озбиљно, не бих ја ту стављао ништа испод 500W крштеног напајања (макар LC не офис серије), таман да има и резерве за касније

237W je sistem u full loadu, ne sama grafika.

sa njegovim komponentama ? ^^

тим пре, онда зито од 300 завршава посао :d
видиш уопште ми не би чудно да 4850 вуче толико струје... одлепио сам начисто

било како било, 450W крштеног напајања и нема бриге ни за неки будући (не прејаки) апгрејд

сад тек видех да је човек узео чифа од 450, још ако није много стар тај чиф, бомбона...

evo da se javim da sve radi savršeno i bez ikakvog restarta ili grejanja.. dokle-ne znam :)

док не убациш неког јачег фенома и доста јачу графику :)

моја опаска је била пошто је у "моја машина" променио напајање

Nazad
Vrh Dno