Šta je novo?

HD2 vs DesireZ

jaffar

Čuven
Učlanjen(a)
03.10.2004
Poena
695
Sta da radim kad volEm HTC-ove pa ostale proizvodjace ni ne gledam.

Eto dilema dali da uzmem DesireZ recimo na telekomu posto mi istice ugovor, ukoliko ga uopste jos ima to je valjda 150€ ili da gadjam neki ok HD2 na oglasima sto je mozda malo vise. HD2 vs DesireZ, 4.3" vs 3.7" prvi kvarljiv drugi cujem dobro trpi itd, itd ...

Da cujem vase misljenje?

Ja koristim HD2 i probao sam mnogo razlicitih ROMova i u tom rangu cena bih se opet odlucio za isti. Imas toliko opcija i Romova da biras sta zelis da koristis. Znam jos cetvoro njih koji poseduju HD2 duze od godinu dana i niko se nije pozalio da ima problem sto se kvarova tice.

Ako jos gotivis veliki ekran onda...

Nekako je i meni blizi HD2, pogotovu sto volim i Win, ono sto me najvise brine sto bih ga kupio bez garancije a DesireZ bi dobio 2 godine to mi je najveci kamen spoticanja.

Ko ne gotivi veliki ekran, sto veci to bolje, lakse se cita, gleda i sve ostalo.

Galaxy S+
Hm sta znam odrastao sam na XDA , nekako mi deluje za sve te zaebancije tipa, kuvanja i ostalih vragolija cini mi se HTC nema nikakvu konkurenciju, zato druge firme i ne gledam.

Poslednja izmena:
SGS+ jeste relativno slab sa podrskom na XDA, ali sta fali SGS? Izmedju HD2 i Desire Z, ako si voljan toliko da kopas mozes da ides na HD2. Ja bih ipak radije isao u startu na nesto sa Androidom, da ne bih imao neke neocekivane probleme (odnosno, da bih bio siguran da ce telefon biti potpuno upotrebljiv). I nisam primetio ni za jedan od njih da ima bolji podrsku nego SGS.

Ovo je mozda glupo poredjenje, ali cisto koliko strana ima koji model u Development threadu:
Desire Z: 16
HD2: SD 8, NAND 24
Galaxy S Plus: 11
Galaxy S: 74

I da ubacim jos 2 modela poredjenja radi:
Desire S: 12
Desire: 40

Nazad
Vrh Dno