Šta je novo?

Hd znam ali rack neznam?

batat89

Slavan
Učlanjen(a)
31.12.2008
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi 12T Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Posto planiram da ce mi ostati para mislim da uzmem 1TB Samsung HD103SI SATA2 5400rpm 32MB F2 Eco Green i sad je pitanje koji rack!
Moji zahtevi su sledeci da cu ovaj HD koristiti za skladistenje podataka,da mogu da ga nosim kod drugara,i glavno da li moze on da radi naprimer ako sad skidam nesto sa neta da to skladistim na njega bez gasenja otprilike dva dana posle kog bi bio ugasen?

To me interesuje zahvaljujem se unapred?

Ja koristim rek Transcend Store jet Elite(radni naziv "TS0GSJ35U") i prezadovoljan sam njime.Podrzava sve 3.5" sata/sataIIhardove bez ogranicenja kapaciteta.Poseduje usb 2.0,E-sata konektore,svoje napajanje-adapter,postolje,malih dimenzija,vensi izgled,izuzetno kvalitetne izrade,aluminijumski oklop....i ono zbog cega sam se odlucio za njegovu kupovinu - poseduje kvalitetan i tih kuler precnika 8 cm koji odlicno radi svoj posao.
Na maticnom sajtu je (mislim) prilikom testa u tom rek-u koriscen 1tb hard.Na leru njegova temperatura je 34c/u load-u 45c(sto su odlicne vrednosti, naspram rek-ova bez aktivnog hladjenja: isti 1tb hard na leru 55c,u load-u cak 68c!).
Sposoban je za maratonsko-dugi rad bez gasenja i mislim da ti ce ti za to sto tebi treba, odlicno odgovarati!

S moje strane imas preporuku za ovaj Transcend.

http://www.transcendusa.com/products/ModDetail.asp?ModNo=204&LangNo=0&Func1No=&Func2No=

Na nasem trzistu postoji nesto slicno ovome,ali malo skuplje:
Termaltake Max 4, koji takodje ima aktivno hladjenje - kuler 8cm,ali je ovaj svetleci sa plavim diodama.

http://www.thermaltake.com/product/Storage/35_Solutions/n0012us/n0012us.asp

Oba reka su odlicnog kvaliteta,jedina razlika izmedju njih je ta sto je Termaltake malo skuplji(za oko 1.-1.5 k.dinara) i ima plavo-svetleci kuler.
U svakom slucaju,ako se odlucis za bilo koji od ova dva modela,neces pogresiti.
Drago mi je,ako sam ti bar malo pomogao svojim savetom.
Pozz!
Bojan

Vrh Dno