Gde mozes da doplatis da ti kanali budu HD?
Teško da je to HD, ako misliš na D3![]()
@Igoritza
Koliko god da bih voleo da si u pravu, nije baš da se radi o danima. Za sada su im najave za HD tipa "tamo, sledeće godine"
Inače imam Samsung iz serije 6 (FullHD) i uopšte nisam zadovoljan slikom sa D3. Kao loš divx da gledaš, vidi se kompresija, "kockice", čak toliko da se stiče utisak da je slika detaljnija na analognoj TV.
do kraja godine sigurno puštaju hd, a receiver će biti besplatan uz ugovor na dve godine naravno.
a samsung bolje uzmi full hd, ako je signal ***** ista će ti biti slika i na jednoj i na drugoj verziji.
Saylar, ako imaš dovoljno para za FullHD, nema razloga da ga ne uzmeš.
Ma sve je to bacanje para uzmes najjefniji i nikako ful Hd posto naslova ionako nemas bas nesto puno, kablovska sem sbb je blagi uzas i strahota![]()
Hah, mislim da grešiš. Naslova će biti sve više, i sada ih ima već dovoljno, samo će se zarobiti sa HD Ready TV. To je moje mišljenje![]()
ja sam pre nedelju dana uzeo lg 47lg6000 TV i prvo sam uključio IKOm....
LG ima najgori kvalitet SD TV. Nisam siguran za seriju 6000, ali za 5000 da. 42LG5000 košta 75k dinara i bio bi pravi best buy da vredi čemuZa 68k ima recimo Samsung LE40M86 što je po meni bolja kupovina.
Znaci i Samsung PS42410 ne boluje od burn in-a posto ne bi da mi crkne za godinu dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari