bole je napisao(la):Da li zna neko na ovoj planeti koja distribucija Linux-a radi sa HCF modemima i kako to ?udo naterati da radi pod Linuxom. Nemojte mi samo re?i da promenim modem i uzmem Lucenta 😕
carlos je napisao(la):radi na svakoj distribuciji
na 2.2.x kernelima ces lakse da namestis
a na 2.4.x ces morati da se preznojis malo
(moras malo source da izmenis)
ili lucent 🙂
silverglider je napisao(la):
Kada das coveku ovakav savet, onda mu i objasni sta i kako ili mu daj link gde je to objasnjeno. Od polovicnog resenja pomoc i nije velika.
Dzoni_m je napisao(la):ALOOOOOOOOOO HCF modemi NE RADE POD LINUXOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HSF modemi mogu da prorade ali HCF NIKAKO ja sam taj problem resio tako sto sam kupio 56K ISA Rockwell😛 I voleo bih da znam da li jos neko ima ovakav modem posto sam uspeo da mu flesujem ''bios'' tako da sada podrzava V90 ali nasao sam i podrsku za V92 pa me interesuje da li je neko probao?
silverglider je napisao(la):Smesno ili ne, uspeo sam da namestim jednom D-Linkov interni HCF 56K pod RH-om 6.2 (kolegina masina). Malo je potrajalo, pomucismo se, ali je proradio. Doduse, ne sa nekim njegovim drajverom, nego kao univerzalni V34 modem, ali eto - proradilo.
Cisto da se zna pre decidiranih tvrdnji da nesto uopste ne radi pod ovim ili onim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari