Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Kako se manifestuje? Ja sam isto na gt-king apdejtovao app, i sada mi ni jedan stream ne radi, tj. radi do onog trenutka kad treba da "prezubi" sa sd na hd. Boje se razmrljaju u zelene nijanse a zvuk i prevod nastave da rade.
 
Mebi obicni hd filmovi rade ali 4k ni da beknu, bukvalno smrznuta slika, ni prevod nejde niti se cuje zvuk u 4k sadrzaju.

Full hd filmovi i serije rade ko i do sada bez greske. Ali me nervira sada sta se ovo sada pokvarilo. Nema mesanja boja.

Prvo sam pomislio da je do interneta posto sam u procesu prelaska sa mts-a na yettel pa da je zato problem ali izmerio sam brzinu i sve je kao sto je bilo.
 
Ok, moguće da nema veze tvoj i moj slučaj, verovatno su zaključali hd stream za nesertifikovane uređaje. Mogao bi neko sa nekim drugim brus li boxom da proba i potvrdi ovo.
 
Zasto Spider-Man: No Way Home nije u 4K?
 
Steta. Onda ga cekam na Disney+. Mislim da nema smisla na OLED televizoru gledati 1080p bez HDR-a.
 
Dosao novi Spiderman na HBO max-u ali samo u hd-u. Pa da li je realno da nisu dali u 4k
Gledao danas iako je HD slika je vrhunska jedva da se primeti da je nešto lošije od Dr. Strange 2 na Disney+ koji ima verovatno najbolju sliku u filmu koju sam video.
Čak i novi Spider-Man nije toliko loš, ako se zažmuri na gluposti u priči solidna no brain zabava
Steta. Onda ga cekam na Disney+. Mislim da nema smisla na OLED televizoru gledati 1080p bez HDR-a.
Gledao na 65 C1 oledu odlična je slika nema razloga ne gledati.
 
Spiderman NWH je dostupan na Netflixu uz US VPN
 
Шта се догодило са одређеним насловима? Буквално сам за викенд гледао серију Пристаниште, и данас је нема у ХБО понуди више?
 
@m.p.94 ,isti slucaj.Mada,pisalo je u odeljku Poslednja prilika ali nisam stigao da odgledam 2 sezonu.:rolleyes:
 
Шта се догодило са одређеним насловима? Буквално сам за викенд гледао серију Пристаниште, и данас је нема у ХБО понуди више?
Samo zbog takvih stvari mrzim streming servise, danas je tu sutra nije. Ovako kada ja skinem sa neta na hard ubacim prevode onda ja gledam kada hocu i koliko hocu.
 
Ja sam na jos prostijoj varijanti, racunar spojen putem hdmi kabla na tv i to je to, posto su tako reci jedno pored drugog onda nema bolje opcije i ne razmisljam koji rip skidam... jel to neki remux od 100 gb ili neki mp4 od 3 gb u 1080p cisto da pogledam i da obrisem iz racunara.

Ovo da razmisljma sta ce biti u biblioteci za nedelju dana a sta ce da ostane do kraja od 2 godine koliko imam hbo max jednostavno za mene jako razocaravajuc potez.
 
Gde postoji odeljak "Poslednja prilika"? Ja ne vidim nigde. Postoji samo upravo dodato.
 
Meni od danas pušta HDR na HBO Max preko Eon Boxa, ništa nisam menjao u podešavanjima, verovatno se ažurirao…
 
Ne radi mi HDR na eon boxu, sad sam probao. Uključen u opcijama boxa.

Edit: radi posle restarta.
 
Sutra saznajemo sudbinu HBO Max-a pod novim Discovery rukovodstvom. Spekuliše se da se Max stapa u novi streaming servis, koji neće nositi ni HBO ni Discovery brending, te da će u tom novom servisu postojati HBO Hub.

Takođe se potpuno ukidaju svi Max original naslovi, neki će potpuno otkazani biti, dok će neki nastaviti da se snimaju kao HBO Original naslovi. Navodno se odustaje i od streaming premijera, već će se sve prvo prikazivati na HBO kanalu, pa tek onda ide na streaming platformu.

U prilog ovim spekulacijama ide i činjenica da su upravo otkazali Batgirl i novi Scoob! iako su oba naslova u završnoj fazi produkcije.

Izgleda da će Discovery potpuno uništiti jedan od najboljih brendova u streaming industriji.
 
Koliko sam ja procitao, po Tviteru, prvo ce HBO Max biti integrisan u Discovery+ u vidu HBO i WB hub-a, a zatim ce biti odrađen potpuni rebranding Discovery + u novu platfromu pod novim imenom. Navodno neka od imena koje kolaju internetom su Warner Max, The WB i WB+. Mada ne bi me cudilo da uzmu totalno neko random ime ili ostave samo Max.
 
Mozete li meni kao laiku po pitanju te priče 😅 samo reci jel ostaju postojeći WB naslovi kao i kolekcija CN
Inace inako pretragom filmova na osnovu onoga sto mi sama aplikacija ponudi i predloži, mnogo više naslova koji mi se svidjaju sam pronašao zakacen US vpn-om
 
Meni je neverovatno da je Discovery toliko jak da može da kupi WB. Meni većina njihovog sadržaja deluje kao teški treš, ali eto, ljudi vole taj navodno “ne-skriptovani” program…
 
Nazad
Vrh Dno