Eto, mene zanima. Sve prisutne striming platforme u Evropi imam. Neke su sa popustom, neke nisu. Hulu nisam imao jer sam baš ovde čitao da ga je nemoguće registrovati bez američkih kartica i američkog PayPal-a, pa s obzirom da sam navođen na, kako ti kažeš, krivi put, nisam ni pokušavao. Ispostavilo se da ipak može sa Gift karticom, što je, moraš priznati korisna informacija. Ne jure svi popuste, ali neko ko baš želi Hulu sad bar zna da postoji varijanta da ga ima, gleda i da nije neophodno da živi u Americi.😉Pa nikoga ne zanima registracija bez BF popusta...
Stalno pišemo o BF popustu!
A ionako bez plaćanja, ne ide ništa...
Ali za “Hulu” nije rekao ni da prolaze ikako.Nitko nije ni rekao da gift kartice ne prolaze nikako. Pa dosta ljudi tu ima pretplate preko apple gift kartica u Turskoj!![]()
Opet ti o BF akciji.😭Ja i kolege smo par puta napisali što prolazi za Hulu BF akciju: a to su US PayPal i neke rijetke kartice...
Da prolaze gift kartice to bi svakako napisali, jer je to jedan od uobičajnih metoda plaćanja pretplate na ovom podforumu...
New Yorkna koji si state otvorio? tax?
Kao što sam napisao, moraš odabrati US zip code koji je isti kao i mjesto odakle si. Za Beograd je zip code isti kao od New Yorka...na koji si state otvorio? tax?
sms-activation-serviceGdje si uzeo US broj?
Kao što sam napisao, moraš odabrati US zip code koji je isti kao i mjesto odakle si. Za Beograd je zip code isti kao od New Yorka...
To za smart DNS sam ja zaobišao najjednostavnije moguće. Tamo gde biraš paket i trajanje pretplate staviš United States i kad te prebaci na stranicu za plaćanje pisace automatski Srbija ali nema taxDa moguce da je ta razlika Tax, ali dobro prezivecu 20centi
Mene vise nervira sto mi Smart DNS za Srbiju uzima skoro 10usd Tax.
Nijedan VPN koji sam do sad kupovao nije imao Tax.
Ja jesam, godisnju pretplatu.Nitko nije uzeo Peacock?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari