Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Pa sa razlogom je rečeno da se ne može! 😂
Kako ne može, kad vidiš da može.
Ne može da se iskoristi popust. To su dve različite stvari, matori.😉
Prebaci se na nigerijski Netflix!, 4k plan 4€!😉
Nisam zainteresovan da se ganjam sa njima, dobro mi je i ovako.
Ovo sam eksperimentisao zato što me je zanimao Hulu i njihova ponuda, a usput bila i akcija. Možda i nastavim da ga plaćam, videću. Ne radi se ovde o novcu.

Poslednja izmena:
Negdje na Redditu, ne mogu naći sada..

Znači za US PayPal moraš staviti neku random adresu za mjesto koje ima poštanski broj isti kao i tvoj grad gdje živiš, i na koju je prijavljena kartica.. Npr. Beograd - 11210 To je u Americi zip code u New Yorku....

Treba ti i neki US tel broj...

Uz upaljen VPN naravno...
Kako ne može, kad vidiš da može.
Ne može da se iskoristi popust. To su dve različite stvari, matori.😉
Pa nikoga ne zanima registracija bez BF popusta...
Stalno pišemo o BF popustu!

A ionako bez plaćanja, ne ide ništa..
.

To sve nije problem ali jeste SSN social security number koji traze a to nemozes da lupas.

Pa nikoga ne zanima registracija bez BF popusta...
Stalno pišemo o BF popustu!

A ionako bez plaćanja, ne ide ništa...
Eto, mene zanima. Sve prisutne striming platforme u Evropi imam. Neke su sa popustom, neke nisu. Hulu nisam imao jer sam baš ovde čitao da ga je nemoguće registrovati bez američkih kartica i američkog PayPal-a, pa s obzirom da sam navođen na, kako ti kažeš, krivi put, nisam ni pokušavao. Ispostavilo se da ipak može sa Gift karticom, što je, moraš priznati korisna informacija. Ne jure svi popuste, ali neko ko baš želi Hulu sad bar zna da postoji varijanta da ga ima, gleda i da nije neophodno da živi u Americi.😉

Mislim da nisam u krivu ako kažem da barem 98% ljudi tu jure popuste!

I Hulu je jedino tema od BF do BF!

Uostalom zašto ne bi radio Hulu gift card van Black Friday deala?

To mi je i bilo nelogično, kao što je i da sa njom ne važi BF ponuda.
Kakve veze ima kako sam platio pretplatu i zašto ne bih dobio popust.🤔
Apsolutno nema veze s mozgom, pa zato nisam ni obraćao pažnju na sitna slova, koja BTW, ne bi ni napisali da 99% ljudi ne razmišljaju kao ja.
Gift kartice, kao što i sam naziv kaže, služe da mi neko umesto poklona da karticu u određenoj vrednosti i koju mogu iskoristiti da nešto kupim što meni treba. Da sam dobio karticu sa određenom količinom novca recimo za Nike, ne znači da ne bih s njom mogao da kupim patike koje su na popustu, jer taj novac je već uplaćen njima. Apsolutno nema nikakve razlike između keša, kartica, Gift kartica…
Naravno da sam dobijao Gift kartice (uglavnom od žene za rođendan i to za radnje koje su njoj omiljene) i sa njima u kupovao većinom ono što je na popustu bez ikakvih problema i niko mi nikada nije rekao da za njih ne važi popust.

BTW (i ja se ne gadim popusta, naprotiv, ali nije kraj sveta ni bez njega ako mi se nešto dopada. A ovo cimanje kao za Netflix, te radi, te ne radi, prelazak iz Turske u Nigeriju, Argentinu, Zimbabve, a imam ga regularno… nema šanse. Ako nahvatam neki popust kao što imam SkyShowtime, HBO MAX i Disney, nije problem. Hulu me je odavno zanimao i bio sam prinuđen na ovu priču VPN i ostalo, jer drugačije ne može, a BF ponuda me je samo ubrzala da prelomim.)

Poslednja izmena:
Nitko nije ni rekao da gift kartice ne prolaze nikako. Pa dosta ljudi tu ima pretplate preko apple gift kartica u Turskoj! :)

Ja i kolege smo par puta napisali što prolazi za Hulu BF akciju: a to su US PayPal i neke rijetke kartice...

Da prolaze gift kartice to bi svakako napisali, jer je to jedan od uobičajnih metoda plaćanja pretplate na ovom podforumu...

Poslednja izmena:
A kako najjednostavnije da ugrabim ovu akciju ako imam američku karticu?
Imam rodbinu u USA i zamoli bih ih da mi plate ovu akciju na godinu dana?

Idu na: hulu.com/gma

Naprave novi account sa tvojim mailom, stave neki password i plate svojom karticom...

Ali plaćanje ide mjesečno, ne može unaprijed..

.

Uspeo da uzmem BF deal preko paypala.
Napravio US gmail account.
Napravio onda Paypal US account i nije mi trazilo SSN, samo broj telefona i adresu americku.
Kupio tel.broj i odradio registraciju vezao MC Intesin sa US adresom ali mojim imenom.
Ubacio virtuelnu MC na Paypal otisao na Hulu i ulogovao se sa prethodno napravljenim accountom bez placanja i onda izabrao bundle.
Za sredstvo placanja izabrao Paypal i proslo, slika ispod kao dokaz.
Ulogovao se na Hulu i na Disney+ sve radi, dokle ce videcemo.
Koristim Smart DNS. Sutra cu na uredjaje da instaliram sad sve na browseru radi.

EDIT
Sad vidim da su mi skinuli 3.15eu(3.19usd) sto je vise od 2.99usd.

1732928845108.png

Prilozi

• Screenshot from 2024-11-30 01-47-49.png
    Screenshot from 2024-11-30 01-47-49.png
    23.5 KB · Pregleda: 19
Poslednja izmena:
Bravo @PapaBear66 👏
To je već nešto što pobija većinu palamuđenja i spinovanja poput ovoga:
Nitko nije ni rekao da gift kartice ne prolaze nikako. Pa dosta ljudi tu ima pretplate preko apple gift kartica u Turskoj! :)
Ali za “Hulu” nije rekao ni da prolaze ikako.
A da ih dosta ljudi koristi za razne druge stvari, to već i vrapci znaju i nema veze sa ovom diskusijom.
Ja i kolege smo par puta napisali što prolazi za Hulu BF akciju: a to su US PayPal i neke rijetke kartice...

Da prolaze gift kartice to bi svakako napisali, jer je to jedan od uobičajnih metoda plaćanja pretplate na ovom podforumu...
Opet ti o BF akciji.😭
Čitam redovno sve podforume za striming servise i nigde nisam pročitao: “na Hulu se možeš pretplatiti Gift karticom, ali ne i za BF akciju”. Ako misliš da se to podrazumeva, kao što si napisao u nekom od prethodnih postova, onda OK.
I molim te, ne mešaj kolege, znaju oni šta su napisali i ne izvrću kontekst.

Ponoviću još jednom i završavam ovaj razgovor:
Na ovom topiću je napisano da je nažalost jedina mogućnost da se uopšte registuješ na Hulu posedovanje “američke” kartice ili “američkog” PayPal-a i da se Gift kartica može koristiti samo za dopunu, ali ne i za kupovinu pretplate prvi put.
Nevezano za Black Friday ponudu.😉
Ako mi nađeš da je neko u skorije vreme napisao da se možeš registrovati i pretplatiti preko Gift kartice (kao na neke ostale servise) i da ti ništa drugo ne treba, onda se izvinjavam.😁 Toliko.

Poslednja izmena:
na koji si state otvorio? tax?

Jedini koji spinuje, pa čak i napada druge cijeli dan si ti. Nismo ti mi krivi što si se zeznuo.😉

Sve što sam ja napisao je bilo točno, Upravo je prema mojem postu čovjek napravio US PayPal.
A ti mene ostavi na miru i drugi put pažljivije čitaj!

LP

Jel namjeravaš uzeti i Peacock? Prošle godine mi naplatili jedan mjesec, preko kreditne , pa mi otkazali...

Možda preko PayPala duže potraje...

EDIT
Sad vidim da su mi skinuli 3.15eu(3.19usd) sto je vise od 2.99usd.

Pogledajte prilog 469114
Kod mene je na paypalu stavljen isto New York zip code, ali sam na Hulu pri registraciji stavio New Hampshire zip code i nema tax.
Opet ti o BF akciji.😭
Čitam redovno sve podforume za striming servise i nigde nisam pročitao: “na Hulu se možeš pretplatiti Gift karticom, ali ne i za BF akciju”.

IMG_6291.jpeg
IMG_6292.jpeg

Da moguce da je ta razlika Tax, ali dobro prezivecu 20centi :)
Mene vise nervira sto mi Smart DNS za Srbiju uzima skoro 10usd Tax.
Nijedan VPN koji sam do sad kupovao nije imao Tax.

Da moguce da je ta razlika Tax, ali dobro prezivecu 20centi :)
Mene vise nervira sto mi Smart DNS za Srbiju uzima skoro 10usd Tax.
Nijedan VPN koji sam do sad kupovao nije imao Tax.
To za smart DNS sam ja zaobišao najjednostavnije moguće. Tamo gde biraš paket i trajanje pretplate staviš United States i kad te prebaci na stranicu za plaćanje pisace automatski Srbija ali nema tax :)

Znam za drugi put, ja izabrao odmah Srbiju jer mi ko sto rekoh do sad nikad nije nigde obracuvana Taxa.

Imao sam Peacock ranije i nije mi nesto posebno realno.
Uzeo zbog neke serije koje je samo isla kod njih, sad ne vidim nista interesantno sto nema drugde.

ovo nije tema za Paypal. za takve teme postoji podforum "online kupovina"

Preko čega? US PayPal?

Jer meni kartica ne prolazi...

Prošle godine prošla jedna naplata preko kartice, uzeo mjesečno, pa me izbacilo,

Isti slucaj kao i sa Hulu - americka kartica ili njihov PayPal.

Nazad
Vrh Dno