Samo huluDa li i dizni gledam sa uključenim vpn-om ili samo hulu?
Hulu gift card uzmes od 25$ i miran si sledecih 8-9 meseci.Odbilo mi je plaćanje master card karticom. Paypall sam probao traži mi us telefon i adresu. Koji je dalji način da probam da uplatim?
Ako kupim ovaj gift card od 25 $ i 9,99 $ za običan hulu kako mi se računa taj novac? Da li mi se prebacuje na hulu i dizni kao plaćanje unapred?Posle 3 sata cimanja kupio HULU AND DISNEY po promotivnoj ceni od 2,99$ godinu dana sa Gift karticom.
Procedura:
1. Kupio gift karticu preko MyGiftCardSupplay-a za 25$
2. Uključio Nord VPN na US
2. Ubacio kod na Hulu Gift Card
3. Registrovao se na Hulu sa mojim regularnim email-om po ceni od 9,99$ mesečno
4. Otišao na Hulu (izlogujte se iz HULU-a ako vam ne otvara ovaj link sa popustom)
5. Izabrao Disney Bundle Duo Basic (2,99$ mesečno godinu dana)
6. Čim sam ukucao moj email automatski mi je izašlo da već imam account na HULU i da li želim da pređem na izabrani paket
7. Prebacio paket sa 9,99$ na novi.
Za instaliranje HULU aplikacije na Android TV
1. Uključio Nord VPN na US
2. Otvorio novi gmail account.
3. Uključio na TV-u Nord VPN na US
4. Ulogovao se s tim accountom na TV-u u Google PlayStore
5. Skinuo HULU aplikaciju
6. Ulogovao se na Hulu (tražiće vam da unesete kod koji vam pošalju na mail).
Napomena: Sve vreme mi je bio uključen US VPN
PS (Imao sam malo problema sa logovanjem u Disney pa sam nekoliko puta resetovao lozinku i na kraju je sve prošlo OK, ali to je možda bilo nešto do mene)
Pogledajte prilog 468726
Evo i slike kako će naplaćivati:
Pogledajte prilog 468727
Nažalost, ostao sam uskraćen za 3 meseca zbog ove akrobacije i gift kartice od 25$, ali svejedno ja sam prezadovoljan.![]()
Da, kad ubaciš taj gift card od 25$ pisaće ti na accountu datum do kog imaš uplaćeno unapred.Ako kupim ovaj gift card od 25 $ i 9,99 $ za običan hulu kako mi se računa taj novac? Da li mi se prebacuje na hulu i dizni kao plaćanje unapred?
Otvorio sam nalog na hulu. Ništa nisam aktivirao i odmah mi nudi način plaćanja gift card i izbor paketa. Da li da odmah uzmem gift card i aktiviram tako? Kako da dodam novac do 36$ za godišnju pretplatu?Da, kad ubaciš taj gift card od 25$ pisaće ti na accountu datum do kog imaš uplaćeno unapred.
A tih 9.99$ ti nece naplatiti jer jr free prvi mesec za običan hulu pa čim promeniš na onaj akcijski paket skinuće ti 2.99$
Odgovorio ti je @S03Ako kupim ovaj gift card od 25 $ i 9,99 $ za običan hulu kako mi se računa taj novac? Da li mi se prebacuje na hulu i dizni kao plaćanje unapred?
Da, kad ubaciš taj gift card od 25$ pisaće ti na accountu datum do kog imaš uplaćeno unapred.
A tih 9.99$ ti nece naplatiti jer jr free prvi mesec za običan hulu pa čim promeniš na onaj akcijski paket skinuće ti 2.99$.
Koliko znam, a i probao sam, kartice ne prolaze, PayPal ako nije USA takođe, jedino ti preostaje da kupiš gift card od 50$.🙂 Ne verujem da ima tačno od 36$.😉Otvorio sam nalog na hulu. Ništa nisam aktivirao i odmah mi nudi način plaćanja gift card i izbor paketa. Da li da odmah uzmem gift card i aktiviram tako? Kako da dodam novac do 36$ za godišnju pretplatu?
Refundiraše mi 3$ 🤨Prodje i kod mene napokon hulu + disney, prodje nekako preko Wise
Pogledajte prilog 468652
btw i peacock ima akciju, 19.99 usd za godinu. ali mi to nije zanimljivo, imam već skyshowtime
Daj uputstvoUpravo sam uzeo ali preko Disney Plus sajta. Ista je ponuda, preko Hulu sajta mi nije proslo jer vec imam pretplatu tamo i nisam u mogucnosti da iskoristim ovu BF akciju.
Ti si nešto iskomplicirao i prit tome zeznuo! Tebi povlaštena cijena pretplate traje do 8.2.25. Kod njih ide prvo mjesec pa dan....Posle 3 sata cimanja kupio HULU AND DISNEY po promotivnoj ceni od 2,99$ godinu dana sa Gift karticom.
Procedura:
1. Kupio gift karticu preko MyGiftCardSupplay-a za 25$
2. Uključio Nord VPN na US
2. Ubacio kod na Hulu Gift Card
3. Registrovao se na Hulu sa mojim regularnim email-om po ceni od 9,99$ mesečno
4. Otišao na Hulu (izlogujte se iz HULU-a ako vam ne otvara ovaj link sa popustom)
5. Izabrao Disney Bundle Duo Basic (2,99$ mesečno godinu dana)
6. Čim sam ukucao moj email automatski mi je izašlo da već imam account na HULU i da li želim da pređem na izabrani paket
7. Prebacio paket sa 9,99$ na novi.
Za instaliranje HULU aplikacije na Android TV
1. Uključio Nord VPN na US
2. Otvorio novi gmail account.
3. Uključio na TV-u Nord VPN na US
4. Ulogovao se s tim accountom na TV-u u Google PlayStore
5. Skinuo HULU aplikaciju
6. Ulogovao se na Hulu (tražiće vam da unesete kod koji vam pošalju na mail).
Napomena: Sve vreme mi je bio uključen US VPN
PS (Imao sam malo problema sa logovanjem u Disney pa sam nekoliko puta resetovao lozinku i na kraju je sve prošlo OK, ali to je možda bilo nešto do mene)
Pogledajte prilog 468726
Evo i slike kako će naplaćivati:
Pogledajte prilog 468727
Nažalost, ostao sam uskraćen za 3 meseca zbog ove akrobacije i gift kartice od 25$, ali svejedno ja sam prezadovoljan.![]()
Ne izdaju kartice non-EU/EEA rezidentima. Možeš samo da otvoriš račun sa našim dokumentima.@musicman
Jel ti nije problem da objasnis kako ?
Vidim da Payz moze iz Srbije ali opet kako prevazilazis zip code ili samo lupim neki?
Payz treba da ti odobri account, staviš min 10 eura, i onda aktiviraš Discover karticu. Revolut princip.@musicman
Jel ti nije problem da objasnis kako ?
Vidim da Payz moze iz Srbije ali opet kako prevazilazis zip code ili samo lupim neki?
E j..b. gaNe izdaju kartice non-EU/EEA rezidentima. Možeš samo da otvoriš račun sa našim dokumentima.
ni ne moze se uplatiti 12m unapred svakako, koliko sam ja shvatio.Ne kapiram, jesi ti preko Wize uplatio za 12m 36usd ili za mesec 2.99usd?
Sta su ti refundirali ako su prebacili na Disney+?
I meni naplatu sad pokazuje Disney, ali bilo je moguće pogledati i na Hulu stranici te podatke o naplati.ni ne moze se uplatiti 12m unapred svakako, koliko sam ja shvatio.
Hulu naplatio 2.99$, zatim refundirali tih 2.99$ i odmah posle toga je Disney+ naplatio taj iznos. znaci naplatu ce odsad meni vrstiti Disney, zato mi je hulu vratio novac.
Ko je rekao da uopšte radiš normalnu registraciju. Naravno da ti ne daje mogućnost za Gift card. Sve sam lepo napisao ovde i dao linkove gde da klikneš za registraciju - stavka 2.Ja ne vidim da moze da se uzme bez toga, pri registraciji nudi (meni makar) placanje karticom ili paypalom i trazi zip code.
Neznam kako je kod onog upustvo covek uspeo da uzme prvo normalnu pretplatu pa da prebaci na giftcard?
I za to sam napisao da se izloguješ sa Hulu-a pošto te je verovatno upamtio pa odeš na link koji će ti dati izbor paketa kao da nisi registrovan i kad uneseš mail, prepoznaće da si registrovan na Hulu i ponuditi ti da prebaciš paket.Ja sam probao i (opet) nisam uspeo. Tj, opet sam uspeo da potrošim 25 $ na gift card, aktivirao ga na Hulu preko nove e-mail adrese, ali ne mogu nikako da iskoristim akciju.
U jednom trenutku je ponudio da se prebacim, ali kad prebaci na Disney - ništa od toga.
Sada na tv ne mogu da instaliram Hulu (moraću malo da se pomučim), ali radi na računaru i na FireStick.
Proceduru sam već objasnio. Ako ne želiš da rizikuješ, nemoj ni da pokušavaš.Da li bi neko mogao da napiše proceduru?
Znači
Bez us paypall
Sa našom karticom
Gift card
Da ne bacam džabe pare.
Meni nudi opciju ubaci gift card ali nisam kupio da probam. Ne baca mi se 25$ ako ne može
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari