Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Da ali samo na Laptopu/PC.
Dok za sve multimedialne uredjaje (AFT, NVIDIA , Smart TV itd) mora vpn koji ne provale jer su oni registrovani fiksno.
Mislim da vecina ovde gleda na TV preko takvih uredjaja.

Amazon Prime ima najbolji sadržaj sa upaljenim Američkim VPN-om.
Ja ga isključivo tako i gledam.

Da li mogu da upalim US VPN a da sam prethodno registrovan na egipatski amazon prime! ? Hvala

NordVPN, server ne biram.

Ne vidim zašto ne bi mogao. Mada ja nemam Egipatski nalog.
Hmm ja sam isprobavao razne US vpn servere na Nordvpn i svaki put mi javlja da koristim proxy.(Egipat).

ZA Prime je najbolji DNS, tu nikada ništa ne detektuju, a možeš zemlje da biraš po volji

koji dns servis koristis?

Trenutno Control D, a do pre neki mesec sam koristio SmartDNS, i sa oba radi bez problema

Trenutno Control D, a do pre neki mesec sam koristio SmartDNS, i sa oba radi bez problema
Malopre testirao smartdns i na keca prepozna i neda, ajd probacu controlD ako ima free test.

Malopre testirao smartdns i na keca prepozna i neda, ajd probacu controlD ako ima free test.
Imaju mesec dana free. Možeš i da uzmeš temp mail adresu za registraciju.
postoje neka sitna ograničenja na free trial, ali dns radi

Koje su cijene? Ima li nekog većeg popusta?

Nitko nije ostao u Turskoj za 1,30 € mjesečno osim mene? Prime gaming radi bez problema..

Ja sam na turskom i us vpn radi bez problema preko surfsharka

Ne razumem kako vama nisu otkazali tursku pretplatu? Meni otkazana pre 4-5 meseci i ne mogu obnoviti nikako, probao sa 3 različite kartice.

Ne znam. Meni sve prošlo bez problema sa Raiffeisen Visom, a tad sam koristio Windscribe kao vpn

Pokusavam da uplatim prime na turskom amazonu ali nece karticu da mi verifikuje, samo izbaca gresku koja u prevodu znaci: "Your payment instrument could not be verified. Please update your payment instrument or try again by entering a new payment instrument information."

Probao sam da stavim i tursku adresu i adresu u srbiji ali dzaba, da probam nesto drugo? Radije bih tursku nego egipat zbog prime gaminga a od poljske zbog mogucnosti da koristim vpn al mi se ne da :/

Pokusavam da uplatim prime na turskom amazonu ali nece karticu da mi verifikuje, samo izbaca gresku koja u prevodu znaci: "Your payment instrument could not be verified. Please update your payment instrument or try again by entering a new payment instrument information."

Probao sam da stavim i tursku adresu i adresu u srbiji ali dzaba, da probam nesto drugo? Radije bih tursku nego egipat zbog prime gaminga a od poljske zbog mogucnosti da koristim vpn al mi se ne da :/
Ja sam koristio turski Prime duže vreme i pre par meseci mi oni ugasili pretplatu. Pokušao ponovo da se pretplatim, sa 3 različite kartice iz 3 različite banke probao, ali javlja mi istu grešku kao tebi… ali, evo, ima par njih kojima TR i dalje funkcioniše.

Ja sam pokušao da registrujem novi account preko Egipta i uspeo sam da mi suspenduju account, da ne mogu više ni da se ulogujem. Sad ih ganjam da mi obrišu ceo account jer mi ostali ukucani podaci od kartice na nalogu.

Probaj da sve odradiš preko telefona, uz uključen VPN naravno. Ja sam pre par dana morao da ažuriram karticu i sve je proteklo bez problema uz Surfshark.

Ja sam pokušao da registrujem novi account preko Egipta i uspeo sam da mi suspenduju account, da ne mogu više ni da se ulogujem. Sad ih ganjam da mi obrišu ceo account jer mi ostali ukucani podaci od kartice na nalogu.
Zato se uvek stavlja virtuelna kartica koju onda deaktiviras i nema sekiracije.
Mada i ovako ne brini oni to lokuju tako da je zloupotreba nemoguca.
Jedino sto ti je account upropascen i moras novi da kreiras.
Preporuka da se stavlja virtuelna kartica i neki levi prepayed broj , jer kad lokuju taj broj nece moci vise da se koristi na amazonu.

Probaj da sve odradiš preko telefona, uz uključen VPN naravno. Ja sam pre par dana morao da ažuriram karticu i sve je proteklo bez problema uz Surfshark.
Probao upravo, nece. Ne znam da li da probam Poljski onda, kakva je ponuda video sadrzaja, ne znam isplati li mi se to pa da imam prime gaming (ponekad dzabe igra i skinovi/matraci) ili na egipat gdje moze vpn, no 90% vremena bih gledao sa TVa direktno pa ne znam.

Nazad
Vrh Dno