Šta je novo?

Havarija?

Dekara

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2003
Poena
649
Izgleda da je neka havarija, u istom trenutku su prsli sezam i beotel adsl, ima li neko informacije?

Na Telekomu sve ok. :)

Puklo nesto i to dobro. Jedino bench mogu da otvorim mada mi ne ide u glavu kako.

Kod mene i dalje sve najnormalnije. :p

Puklo je nesto kao petarda :d.
Nece kod mene da se uloguje uopste.Evo me na dialup-u.
Beotel-Zvezdara

Ako neko ima sa Zvezdara da mu radi adsl,neka javi.

Mom drugaru ne radi ptt kablovski net u zemunu.
Moze samo neke stranice da otvara i to mislim samo u lokalu.

Poslednja izmena:
SMIN ne radi,morao sam da pozivam lokalni 013 broj..

Od ~23:20 svi linkovi ka svetu sem veratovih su u padu.
Zato ja ništa nisam osetio osim pomenutog.. :)

Poslednja izmena:
Sezam obavestenje, radovi u telekomu, naravno vec su probili rok za 50% :-devil-: .

Kod:
Radovi u Telekomu

18.10.2006. godine od 24:00 do 6:00, zamena IP/MLPS opreme. Izvinjavamo se zbog neugodnosti.

Ni ptt ADSL sinoc u to vreme nije hteo da radi. Znaci nije hteo ni da se uloguje. Jutros sve OK.

meni je jutros puk`o net oko 00:15 h , na beotelu...

Poslednja izmena:
Puko je i PTT nocas,nije samo zezao provajdere!!Sreca sto sam gledao neki film pa sam primetio oko ponoci probleme,stvarno mi je bilo cudno sto mi izbacuje poruku za pogresnu lozinku ili username kad sam racun dobio tek pre neki dan a ko je lud da usred noci gasi korisnicima net!?
Pozdrav ,)

Nije nikakva havarija, nego su bili radovi u Telekomu na zameni opreme. Jedino sto su trebali da urade je da korisnike i ISP-ove ranije obaveste.

Nije nikakva havarija, nego su bili radovi u Telekomu na zameni opreme. Jedino sto su trebali da urade je da korisnike i ISP-ove ranije obaveste.

Upravo tako, inace sezam je tek sada proradio. :smash:

Nije nikakva havarija, nego su bili radovi u Telekomu na zameni opreme. Jedino sto su trebali da urade je da korisnike i ISP-ove ranije obaveste

da obaveste,hmmmm.... to bi sigurno bio presedan

Poslednja izmena:
Mene su obavestili oko 22:30, usmeno, sasvim slucajno :d

Poslednja izmena:
ja bi bio zadovoljan i da mi posalju mail :)

Jel ta zamena opreme moze slucajno znaciti i kvalitetniji net ili nas kao korisnike to nece tangirati uopste?

meni i dalje izgleda kao da malo loshije radi konekcija nego obichno (sezam 256/64 flat)....

hm... PTT i Telekom su dve razlicite firme ;)

I onda?Telekom moze da prica do sutra o nekoj podeli,ali PTT je"to isto"i ako su i njih skenjali... onda ne treba da si tako naivan! ;)
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno