Šta je novo?

Hauppauge

brokvic

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
604
Ima li neko iskustva sa Hauppauge Tv karticama?
Mene zanima video capture.Koji kvalitet se moze dobiti?Da li se to moze porediti sa VHS-om?Naravno nemam para za kvalitetnu kartu za grebovanje.
Da li je bolje resenje Holywood Plus ili neka druga decoder kartica sa video ulazom,ako se oprostim od tv tuner-a?
Dragan

brokvic je napisao(la):
Ima li neko iskustva sa Hauppauge Tv karticama?
Mene zanima video capture.Koji kvalitet se moze dobiti?Da li se to moze porediti sa VHS-om?Naravno nemam para za kvalitetnu kartu za grebovanje.
Da li je bolje resenje Holywood Plus ili neka druga decoder kartica sa video ulazom,ako se oprostim od tv tuner-a?
Dragan

Ma zaboravi bilo kakav VHS! To nije tema za poredjenje ni za sirotinjske kartice.

Naravno da je bolji kvalitet.

Vec tri-cetiri godine imam Hauppauge WinTv i covek koji mi je prodao
je rekao da ne bacam pare na Miro bez potrebe. Malo sam bio sumnjicav posto pre toga nisam vidjao njihove kartice, ali nije bilo razloga i pritom sam steknuo 50-tak DEMova. Odlican software, ako imas disk na 7200 i procesor od 500MHz pa navise, neces imati problema sa grebovanjem. Max. rez. za grebovanje je 720x560(nisam siguran da li je bas ta jer nisam kod kuce da proverim, ali ne odstupa mnogo). Drajveri za sve OS, prelep interface itd.
Sve u svemu odlicna kupovina.

www.hauppauge.com

Vrh Dno