Šta je novo?

Hauppauge wintv nexus-s UPOMOC!

alibaba

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
619
Skoro sam postovao u vezi problema koje sam imao sa ovom kartom i Progdvb-om. Problem sam resio polovicno time sto kartu teram u softvare modu ali sam tako izgubio OSD i imam malih problema sa kontrolom zvuka jer imam 4 zvucnika. Probao sam i Watchtvpro koji opet za razliku od ovog prvog odlicno snima, odlicno izgleda, vise je user friendly i vise mi se svidja ali je uzasno nestabilan i puca mi nekad posle par minuta.Takodje, jedva sam ga naterao da radi sa Fenrirom i Yankseeom. Sve u svemu, polako gubim zivce i pop**decu stvarno. Umesto pitanja, moj vapaj: ima li neko parce softver-a ili verzija programa za gledanje digitalne sat tv za Hauppauge Nexus-S kartu koja podrzava daljinski, odlicno snima, podrzava softcam dekodiranje preko kljuceva i njihov autoupdate (znaci da je kompatibilan sa Fenrir-om i Yankse-om) i pre svega stabilno radi na nforce2 ploci (Abit nf7-s) sa 2 Kingstona-Hyperx u dual channel ddr modu. Zanima me misljenje pre svega ljudi koju ovu plocu imaju i koji su Nexus-a na njoj probali. Ako moze verzija programa, gde da je skinem itd. HELP!!!!!

Vrh Dno