cunga_lunga Čuven Učlanjen(a) 30.10.2002 Poruke 189 Poena 619 28.12.2002 #1 Ima li neko kojim slucajem serijski broj za CD (igru) Hary Potter-a 2! THANKS)
R Razorman Čuven Učlanjen(a) 22.07.2002 Poruke 141 Poena 619 28.12.2002 #3 cunga_lunga je napisao(la): Ima li neko kojim slucajem serijski broj za CD (igru) Hary Potter-a 2! THANKS) Kliknite za proširenje... Igra je ubi boze... tako da i ako ne nadjes cd-key na gore navedenoj adresi nebudi mnogo razocaran... Mrzim portove... grr ! 🙂
cunga_lunga je napisao(la): Ima li neko kojim slucajem serijski broj za CD (igru) Hary Potter-a 2! THANKS) Kliknite za proširenje... Igra je ubi boze... tako da i ako ne nadjes cd-key na gore navedenoj adresi nebudi mnogo razocaran... Mrzim portove... grr ! 🙂
OP OP cunga_lunga Čuven Učlanjen(a) 30.10.2002 Poruke 189 Poena 619 28.12.2002 #4 Re: Re: Hary Potter 2 Razorman je napisao(la): Igra je ubi boze... tako da i ako ne nadjes cd-key na gore navedenoj adresi nebudi mnogo razocaran... Mrzim portove... grr ! 🙂 Kliknite za proširenje... Znam da je ubi boze, ali ne treba meni cd-key!!!!! 🙂
Re: Re: Hary Potter 2 Razorman je napisao(la): Igra je ubi boze... tako da i ako ne nadjes cd-key na gore navedenoj adresi nebudi mnogo razocaran... Mrzim portove... grr ! 🙂 Kliknite za proširenje... Znam da je ubi boze, ali ne treba meni cd-key!!!!! 🙂