Šta je novo?

Harverski problem sa mobilnim

mitarus

Čuven
Učlanjen(a)
29.09.2004
Poena
680
Mobilni moje majke je popio malo caja :). Radio je dok je mogao, posle ~2 meseca je dobio problem sa zvukom - jedva se cuo kad zvoni i kad se "slusa". Naravno, kad vise nije bilo spasa, priznata je cajanka i receno "mislila sam da to nije nista, mozda je usla samo jedna kapljica". :smash:

Nosen je u neki servis, probano je prostom zamenom zvucnika, ali nije zvucnik problem. Vidi se na slikama sta mu je.

Pitanje: ima li neka prosta caka da se to ocisti? Napominjem, cuje se zvuk, ali jako tiho. Ili da ga razbivam :crash: :d

Hvala na paznji :wave:

Prilozi

• IMG_0200.jpg
    IMG_0200.jpg
    56.2 KB · Pregleda: 61
  • IMG_0204.jpg
    IMG_0204.jpg
    132 KB · Pregleda: 69
Propala akcija. Lagano cistio cetkicom, bilo ih 4, sada ih ima 2 = pravac kanta. Sumnjam da moze da se popravi, a i da moze bice preko 10e. A ova Nokia vredi mozda 15e :(

Pomoglo bi mozda ciscenje u ultrazvucnoj kadi, ali ne bi kostalo ispod 500 (u najboljem slucaju), tako da mu je ipak kanta pravo resenje.

Pomoglo bi mozda ciscenje u ultrazvucnoj kadi, ali ne bi kostalo ispod 500 (u najboljem slucaju), tako da mu je ipak kanta pravo resenje.

Ni to ne bi pomoglo, zato sto sam pri ciscenju "ocistio" i malo delova (L2182 i L2183) :crash:

Sve sam izguglao, ali jednostavno se ne isplati kad vec ne znam sam da odradim. Da ne pominjemo sto sam izgubio punjac i pokidao zvucnik. Zvucnik mi je trebao za drugi fon, ali se zalepio i nije mogao da se izvadi neostecen). Na halo-oglasima ovakav fon je 15e, fullpack, tri meseca star, tako da opsti zakljucak ostaje isti - kanta...

Prilozi

• untitled_cr.jpg
    untitled_cr.jpg
    52.6 KB · Pregleda: 37
  • untitled2_cr.jpg
    untitled2_cr.jpg
    40.9 KB · Pregleda: 38
Nazad
Vrh Dno