Šta je novo?

Harry Potter CD Key?

Cale

Čuven
Učlanjen(a)
10.11.2000
Poena
619
Da li neko slucajno ima CD key za Harry Potter (& the philosopher stone), klinac mi probi glavu da mu instaliram, a neki koji imam odstampan na CDu izgleda ne radi.

Hvala, Cale

0901-7014788-4117807-0206

...znam da je ovaj radio

Pozdrav

Posle obicnog cracka nece da radi pa ces morati dodatno da se pomucis ako ti treba pomoc javi se...

??

Meni je radio bez problema samo sa gore pomenutim serijskim brojem, tako da smatram da je do izvora nabavke diska.

Pozdrav

ima bug pogresnog postavljanja shortcut-a i crackovanja na pogresnom mestu....
vracam se za sekund...

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by dejandj
Evo resenja za tvoj problem, na cd-u u System treba da nadjes Window dll i da ga prekopiras u C:\...\HarryPOtter\System a i crack treba da prekopirs u System direktorijum, posle toga ce najvervatnije pri startovanju da prijavi Missing file CORE.dll i sa njim ponovis istu proceduru . Nakon toga crackovani potter.exe iz system-a posaljes na desktop i igra moze da pocne ako ne za tebe onda za to dete koje si pominjao.
Dejanova cerka!
--------------------------------------------------------------------------------

Uspesno resen problem.Puno hvala!
-------------------------------------------------------------------------------
Moram li sve da kazem...

Puno hvala.

Proradio je sasvim OK samo sa serijskim brojem, i naravno crackom, bez ikakvih drugih egzibicija.

Pozdrav, Cale

Nazad
Vrh Dno