Šta je novo?

Harman Kardon AVR 255 pomoc

boki123456

Cenjen
Učlanjen(a)
29.11.2013
Poena
154
Stigao mi resiver od preko, ne razumem se puno u tematiku pa ovako.
Kad se ukljuci izbacuje protect posle 2-3 pokusaja da se upali ono se upali.
Treba mi savet sta raditi i sta eventualno ako neko zna iz prve ruke najcesce problem, odnosno jel ima neka preporuka za neki servis ili nekog pojedinca ko se vrsi popravku i dijagnostikovanje kvara ?

Da se odmah ogradim, laik sam i ovo sam izguglao kao pokušaj da ti pomognem. Koliko vidim na forumima po tebe je najbolje da kablovi kojima si povezao zvučnike nisu dobri ili da nisi lepo poveza zvučnike, pa da imaš neki kratak spoj koji uređaj detektuje i ulazi u taj Protect mode. Probaj da otkačiš zvučnike i da ga ga upališ. Ako je sve ok imaš problem sa kablovima ili zvučnicima. Ako je opet u protect modu onda ti servis ne gine.
Evo kako lik popravlja jednu od varijanti kvara

Stigao mi resiver od preko, ne razumem se puno u tematiku pa ovako.
Kad se ukljuci izbacuje protect posle 2-3 pokusaja da se upali ono se upali.
Treba mi savet sta raditi i sta eventualno ako neko zna iz prve ruke najcesce problem, odnosno jel ima neka preporuka za neki servis ili nekog pojedinca ko se vrsi popravku i dijagnostikovanje kvara ?
Protect se pali kada je otpor premali ili kada postoji kratak spoj na levom, desnom, ili oba kanala na izlazu. Ako se protect pali, a zvučnici nisu nakačeni, ili reklamacija ako je novo, ili servis. Druge nema.

Protect mod pokazike nebitno dal su zvucnici ili bilo sta zakaceni ili ne. Jel zna neko neki dobar servis u Beogradu koji se bavi popravkom ovakvih resivera?

Ovo se i meni desava na avr 460, Izbaci protect i kad nista nije prikljuceno na uredjaj. Posle par puta se upali i dalje radi normalno

Kao što rekoh gore, reklamacija ako je novo, ili na servis.

Nazad
Vrh Dno