Šta je novo?

Hardware & Software seminarski pomoc!

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Obecao sam (na neki mnogo chudan nachin :d) jednoj drugarici da cu da joj zavrshim neki rad! Tema je Hardware, software i informacione tehnologije! Obim je oko 7 strana a mene bash mrzi da pishem. Gledao sam malo po googlu ali nisam nashao neshto bash adekvatno!

Molio bih da mi neko poshalje neki seminarski na slichnu temu (znam da po hardovima imate sve i svashta)! Znachi neko moze hardware, neko software neko inf.teh. pa cu ja sve to "sabiti" u jedan rad! Ne treba nishta profi da bude (za vishu poslovnu je)! Unapred se svima zahvaljujem! Sve shaljite na sledeci mail:
[email protected]

Unapred hvala!

Ja sam pisao drugarici o modemima na 10-15 strana ako ti nesto znaci :D

Marti Misterija je napisao(la):
Pa sto obecavas kad nisi spreman da ispunis obecanje ccc.... ccc...

Marti, prochitaj josh jednom moj post, inache naravno da cu to odraditi samo sam mislio sebi da ushtedim malo vremena ali nema veze ;)
Kutija, hvala u svakom sluchaju, ali ipak mi treba neshto uopshteno ;)

Genghis Khan je napisao(la):
Obecao sam (na neki mnogo chudan nachin :d) jednoj drugarici da cu da joj zavrshim neki rad! Tema je Hardware, software i informacione tehnologije! Obim je oko 7 strana a mene bash mrzi da pishem. Gledao sam malo po googlu ali nisam nashao neshto bash adekvatno!

Molio bih da mi neko poshalje neki seminarski na slichnu temu (znam da po hardovima imate sve i svashta)! Znachi neko moze hardware, neko software neko inf.teh. pa cu ja sve to "sabiti" u jedan rad! Ne treba nishta profi da bude (za vishu poslovnu je)! Unapred se svima zahvaljujem! Sve shaljite na sledeci mail:
[email protected]

Unapred hvala!

da ti nije drugarica za DIF-a?

Visha poslovna...ljudi, ako neko ima samo neka shalje :) "ponuda" josh vazi :)

Nazad
Vrh Dno