Šta je novo?

Hardverska defragmentacija HDD-a

NShappy

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.05.2004
Poena
955
Moja oprema  
Mobilni telefon
Huawei P30
Ovo je neko možda već video ali evo da se podsete ljudi. Hardverski zahvati na unapređenju računara obično daju bolje rezultate nego softverski pa bi tako trebalo da bude i sa defragmentacijom. :smash:

Valjda nije teško skinuti 136 kb.

Prilozi

• Hardverska defragmentacija diska.zip
    135.9 KB · Pregleda: 803
Eh da naravno.

NE ODGOVARAM NI ZA KAKVE POSLEDICE PROISTEKLE IZ UPUTSTVA KOJE SAM POSTOVAO U GORNJOJ PORUCI!!!!

Dzabe, ja sam vec poceo da radi to pre nego sto si napisao upozorenje, tako da, ako mi nesto nije u redu, ispostavljam ti racun :D :D :D

Cekaj i sta se dobija sa ovim, brze radi ili sta???
Kao posle ovoga imam podatke na hardu :)

Pa jel probo neko?
Imam neki stari hd od 1.7gb pa cu da vidim sta moze da se ucini :)

Invader je napisao(la):
Cekaj i sta se dobija sa ovim, brze radi ili sta???
Kao posle ovoga imam podatke na hardu :)

Ma, daaaa, radice nenormalno brzo, neces ga ni videti ni cuti. A podaci... Sta je to? :d :d :d

Ceo komentar na ovo :d :d :d :d :d

Ko proba neka javi,makar iz internet caffe-a :D

A kakvu muziku da pustim dok se ploce "kupaju" u magnetizmu? Imam WinXpSp1... :)

Ma to ti je kao Low Level Format, samo sto ovim dobijas cistiji hard :D

Npr, stari disk od 2GB kome je dodato samo 100g metala može da vas navede na to da je u pitanju disk od 100GB. Da bi se izbegle ovakve zabune, slobodno odstanite metalnih delova koliko god možete i bacite ih.

kad sam ovo procitao ......

Ako na računaru imate instaliran Windows, sam operativni sistem se nalazi na gornjoj ploči. To ćete lako prepoznati po tome što je ta ploča primetno teža od ostalih. Ako koristite Linux, tada naravno sve ovo ni ne treba da radite ...

Meni je ovo najaca fora :)

Ali uvek ima likova koji ce da nasednu! ;) (NHF, Invader:d)

Ma daj cim sam video onaj prasak za ves odmah sam pomislio da samo lud moze to da praktikuje, ono u pocetku kao cistis pa i ajde ali cim sam video prasak... :D

Ma cim sam video ono "treba upotrebiti silu...", odmah mi sumnjivo bilo :)

Nazad
Vrh Dno