e ovako luka - obe igre su dostupne "bile" kod nas, i obe sam imao prilike da igram. cini mi se da mi se negde jos vuce kopija 18 weels of steel..elem ako je nema probaj u nekom zaostalom cd klubu - mozda svetehnici
inace hard truck je fefnomenalna ali fenomenalna igra po pitanju grafike (jako precizno izmodelovani kamioni) i fizike (kaomion se ponasa kao da stvarno iima 10 tona) znaci zanosi u krivinama, krivi se, ljulja se pod teretom itd
ali isto tako je to igra koja ima, na zalost, potpuno ocajan gameplay...znaci nikad gore - nivoi su nemastoviti atmosfera je jadna - i sto je najgluplje ti se takmicis sa drugim kamiondzijama oko prevoza robe!!!???? veruj mi debilno
e sada koliko sam ja upucen - 18 wheels of steel - je poslednji nastavak iz hard truck serijala - igra koja je susta suprotnost od prvog dela
neverovatan gameplay - prevozis robu od grada do grada i zaradjujes pare. atmosfera u igri je predivna, smenjuju se dan i noc, razni meteo uslovi..
e sada tu dolazi prosecna grafika i ocajna fizika - koja je na nivou arkade
no ove mane koje sam naveo, nisu me sprecile da je zavrsim... (mada ona nema klasican zavrsetak)
****** nema je - moguce da sam je prebrisao (posto je bila na RWu)
ajde javi sta si uradio (dal si je nasao u nekom cd klubu)...ako nisi nesto cemo smisliti :?: