Šta je novo?

Hard Truck - Ima li ko?

• Začetnik teme Začetnik teme luka.l
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Da li neko mozda ima ovu igru i da li bi hteo da mi je pozajmi da narezem ili da mi nareze (dogovorili bi se za kontra uslugu)?

Dakle Hard Truck (prvi deo). By the way, koliko je zahtevna igra. Tacnije, da li moze da se pokrene bez 3d graficke karte?

Pozdrav!

e ovako luka - obe igre su dostupne "bile" kod nas, i obe sam imao prilike da igram. cini mi se da mi se negde jos vuce kopija 18 weels of steel..elem ako je nema probaj u nekom zaostalom cd klubu - mozda svetehnici
inace hard truck je fefnomenalna ali fenomenalna igra po pitanju grafike (jako precizno izmodelovani kamioni) i fizike (kaomion se ponasa kao da stvarno iima 10 tona) znaci zanosi u krivinama, krivi se, ljulja se pod teretom itd
ali isto tako je to igra koja ima, na zalost, potpuno ocajan gameplay...znaci nikad gore - nivoi su nemastoviti atmosfera je jadna - i sto je najgluplje ti se takmicis sa drugim kamiondzijama oko prevoza robe!!!???? veruj mi debilno

e sada koliko sam ja upucen - 18 wheels of steel - je poslednji nastavak iz hard truck serijala - igra koja je susta suprotnost od prvog dela
neverovatan gameplay - prevozis robu od grada do grada i zaradjujes pare. atmosfera u igri je predivna, smenjuju se dan i noc, razni meteo uslovi..
e sada tu dolazi prosecna grafika i ocajna fizika - koja je na nivou arkade
no ove mane koje sam naveo, nisu me sprecile da je zavrsim... (mada ona nema klasican zavrsetak)
****** nema je - moguce da sam je prebrisao (posto je bila na RWu)
ajde javi sta si uradio (dal si je nasao u nekom cd klubu)...ako nisi nesto cemo smisliti :?:

Presao sam ja nekoliko puta Hard Truck II, zatim nastavak toga - King of the Road. Upravo igram 18 Wheels of Steel. Znam kakve su igre i lud sam za njima (zapravo, one su jedino sto me priblizava tegljacima sa poluprikolicama jer to ne mogu jos da vozim. C kategoriju mogu. Bas cu ovih dana da vozim zastavinu Turbo Zetu. 8) 😀 . Medjutim bas me zanima prvi deo Hard Trucka zato sto kod majke imam slabije masine pa me zanima da li bih makar to mogao da igram na nekoj masini bez 3d karte (sa 4 mb)?

Inace jurim jos i onaj novi deo 18wos - Across America.

U svakom slucaju hvala ti na odgovoru.

Pozdrav! cheers

Nazad
Vrh Dno