Mayin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2007
- Poena
- 309
Evo ovako:nakacio sam jedan manji hard od 40Gb u nameri da ga formatiram.Prvo ga windows nije video pa sam promenio dzampere i uspeo da ga prvo prepozna bios a zatim i windows,znaci bilo je ono "instaling new device harver wizard" ili kako vec tacno pise...medjutim nakon toga nista!Nema ga u totalu,proverim u my computer nema ga ni tamo.Reset,opet isto.Ustvari odmah nakon restarta izbacio mi je 2 crna ekrana sva ispisana kojecime,brzo su nestali,uspeo sam samo da vidim u jednoj od zagrada "eror 22" , ali pisalo je tu svasta jos.Onda odem u device manager,vidi ga,disk managment vidi ga ali kao sto se i na slici vidi ceo je unllocated te pomislih da mu samo treba formatiranje ali nece!Popizdim,ubacim Acronis i rekoh ajde da uradim deep clensing medjutim em ga ni Acronis nije procitao bez problema,prvi put da sam morao(i video) da koristim opciju "ignore" da bi nastavio a onda se pri kraju cleansinga posle 30-tak minuta zakobao se u mestu i opet izbacio poruku da nije u stanju da izcita drajv i dao opciju ignore...pokusao sam zatim sa nekom drugom opcijom vezanom za format i opet isto.
Jel neko imao ovakav problem pa da mi pomogne ili da bacim hard?
Znaci radi se o ovom na slici prvom disku "0" , zanimljivo da ga ovde ne prepoznaje u smislu da je u pitanju maxtor i sl iako to u biosu jasno vidi.buni me i to sto pise "not initialized" znam prevod tih reci ali ne kontam sta mu to znaci.
Jel neko imao ovakav problem pa da mi pomogne ili da bacim hard?
Znaci radi se o ovom na slici prvom disku "0" , zanimljivo da ga ovde ne prepoznaje u smislu da je u pitanju maxtor i sl iako to u biosu jasno vidi.buni me i to sto pise "not initialized" znam prevod tih reci ali ne kontam sta mu to znaci.