Šta je novo?

Hard disk rebus

Mayin

Slavan
Učlanjen(a)
07.10.2007
Poena
309
Evo ovako:nakacio sam jedan manji hard od 40Gb u nameri da ga formatiram.Prvo ga windows nije video pa sam promenio dzampere i uspeo da ga prvo prepozna bios a zatim i windows,znaci bilo je ono "instaling new device harver wizard" ili kako vec tacno pise...medjutim nakon toga nista!Nema ga u totalu,proverim u my computer nema ga ni tamo.Reset,opet isto.Ustvari odmah nakon restarta izbacio mi je 2 crna ekrana sva ispisana kojecime,brzo su nestali,uspeo sam samo da vidim u jednoj od zagrada "eror 22" , ali pisalo je tu svasta jos.Onda odem u device manager,vidi ga,disk managment vidi ga ali kao sto se i na slici vidi ceo je unllocated te pomislih da mu samo treba formatiranje ali nece!Popizdim,ubacim Acronis i rekoh ajde da uradim deep clensing medjutim em ga ni Acronis nije procitao bez problema,prvi put da sam morao(i video) da koristim opciju "ignore" da bi nastavio a onda se pri kraju cleansinga posle 30-tak minuta zakobao se u mestu i opet izbacio poruku da nije u stanju da izcita drajv i dao opciju ignore...pokusao sam zatim sa nekom drugom opcijom vezanom za format i opet isto.
Jel neko imao ovakav problem pa da mi pomogne ili da bacim hard?

Znaci radi se o ovom na slici prvom disku "0" , zanimljivo da ga ovde ne prepoznaje u smislu da je u pitanju maxtor i sl iako to u biosu jasno vidi.buni me i to sto pise "not initialized" znam prevod tih reci ali ne kontam sta mu to znaci.

Prilozi

• hard.jpg
    hard.jpg
    114 KB · Pregleda: 59
Nazad
Vrh Dno