Šta je novo?

Hard disk hp 4515s

djordjecvarkov

Poštovan
Učlanjen(a)
10.01.2015
Poena
54
Pre svega da naglasim da nikada nisam otvarao laptop i da nemam nikakve veze sa hardverom.
Uzela sestra laptop 2009 i sljakao je super do januara prosle godine kada je otisla maticna. Nosila u ovlasceni servis gde su joj rekli da maticna ploca mora da se menja i da popravka izlazi 100e. Platila koliko kosta da bi pre mesec dana opet stradala maticna, otisla u drugi servis gde je popravka sada izasla 5000. Nesto su zalemili i rekli joj da maticna ima neki prekid, bar je tako ona rekla meni. Posle dva dana opet isti kvar, odnela laptop u isti servis gde su nesto cackali i namestili laptop i ponudili 120e za laptop (ako razmislja o prodaji) sto je odbila i uzela popravljen laptop. Juce opet isto laptop radi ekran se ne pali. Ovo pisem jer je verovatno isto kvar opet. Koliko je realno da otvorim laptop izvadim hard disk i povezem ga sa mojim laptopom (Toshiba satellite p775-s7320) i sta mi za takvu vrstu egzibicije treba? Unapred zahvalan.

Mislio sam ako je moguce da ne diram svoj hard disk vec da njen prikljucim kao eksterni. Nemam pojma da li je moguce i da li su kompatibilni ili moze sve sa svim? Koliko sam citao treba mi kuciste za eksterni hard disk ili sam sve omasio?

nisi,to je to.uzmi neki malo kvalitetniji,ne ono najjeftinije intex-ovo djubre.

Po meni,uzmi stari hard stavi sa strane u rezervu ako ga ubacis u fiokicu da bude eksterni nece ti potrajati dugo,a uvek moze da se desi da ti crkne hard iz masine ( nedo bog) , u danasnje vreme velike kolicine podataka ti nisu potrebne da furas sa sobom a uvek je tu prisutan strah od pada i prolivanja tecnosti,zato nadjes flash od 16,32,64,xxx giga i nosi sa sobom

Nazad
Vrh Dno