Šta je novo?

Hansol ili Fujitsu???

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
805
Kupio sam Hansol 710D (sa ravnim ekranom ali mi je isporucen Fujitsu 172E pa me zanima da li da insistiram na zameni ili pak da mi vrate deo novca i koliko da imtrazim???

Ja imam hansol 710p vec dve godine i vrlo sam zadovoljan sa njim.
Nisam siguran koji od dva pomenuta monitora je bolji ali sigurno ti nisu dali skuplji i ako si trazio hansol onda to i treba da ti isporuce ,ukoliko nisu trazi zamenu.

milos1985 je napisao(la):
Kupio sam Hansol 710D (sa ravnim ekranom ali mi je isporucen Fujitsu 172E pa me zanima da li da insistiram na zameni ili pak da mi vrate deo novca i koliko da imtrazim???

Upravo sam procitao casopis PC Pro i u njemu test Hansol 710D.
Kolko sam ja shvatio dosta su ga nahvalili.

Ne znam sta da ti kazem posto ne znam kakav je taj Fujitsu

Ja inace takodje koristim 710p i prezadovoljan sam.

milos1985 je napisao(la):

E, ovo pitanje nisi trebao ni da postavljas (ovim ne mislim nista lose). Jednostavno moras da insistiras da ti daju monitor koji si platio, bez obzira na to kakav je ovaj sto si dobio. Takodje moze da budes veoma uveren (mada ne znam kakav je taj Fujitsu), da su ti dali jeftiniju i verovatno losiju stvar, jer bolje za iste pare ne daju... Nikad... Provereno...
Dakle trazi ili Hansola, ili da ti vrate pare pa onda kupi komp na drugom mestu.

--------------------------------------------------------------------------------
Kod Fujitsu-Siemens racunara su Hansol monitori ;)

Vrh Dno