Šta je novo?

Hansol 930d

ana

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2003
Poena
609
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Moze li mi neko pomoci oko gore navedenog monitora u vezi treptanja tj. talasanja ikonica na desktopu.Instalirani svi drajveri za graficku i monitor,osvezenje postavljeno u normali i nista mi nije jasno zasto dolazi do toga nemam nikakav uredjaj koji bi mogao da proizvodi neko zracenje u okolini monitora unapred vam hvala.

to bi trebalo da je do osvezenja...probaj sa programcicem ReForce mozda su ti osvezenja zeznuta

Poslednja izmena:
mozes li mi okaciti link sa koga da skinem taj programcic i mislis li da je to do toga.Instalirao sam drajvere za monitor graficku pa mi dodje cudno da to nefunkcionise kako treba

u kojoj rezoluciji drzis monitor i koje osvezavanje? pretpostavljam da je 1280x1024 2 85hz. inace, i ja sam imao taj monitor i imao sam velikih problema sa njim. sto se slike tiche sve je bilo ok, bez treperenja... i onda je jednog dana, iz cista mira, poceo da se gasi. tacnije nestane slika, a monitor je i dalje upaljen, ima struje, lampica svetli. narocito na nizim rezolucijama. i onda sam morao da ga ugasim i upalim i slika se opet pojavi i opet nestane posle par minuta. i nakon toga pricao sam sa likom koji je generalni uvoznik za hansol i rekao mi je da je cela ta serija koja je stigla bila falichna i da mi preporucuje da uzmem neki drugi monitor. e sad, mozda je i tvoj monitor iz neke slicne serije, sto govori o kvalitetu. ako ne resis problem obavezno ga reklamiraj (naravno ako je jos uvek pod garancijom).

e a ja sam taman hteo da uzmem taj monitor ... ja imam Hansol 710P vec 5 godina i ne bi ga menjao ni za sta hehe...ali ako tako stoje stvari sa 930D ufff moracu da vidim nesto drugo...ana slazem Pisonom ako je pod garancijom najbolje da okrenes njih i vidis sta je...ako ne probaj na primer sa 1152X864 rezolucijom i 100HZ osvezavanjem a ReForce kucaj u google pa nadji nije veliki program mozda nekih 300KB i kad ga ukljucis pogledaj da nadjes svoj monitor i auto populate..i trebalo bi da ti podesi osvezavanja

inace, drug moj je skoro kupio isti taj monitor pa cu ga pitati kako njega sluzi.

p0zdrav

Vrh Dno