Šta je novo?

Hansol 710/720DT dileme

trooper74

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2002
Poena
609
Moze li neko sa odgovarajucim iskustvom da mi kaze kakav je Hansol 710DT, i zasto se na nasem trzistu ne pojavljuje pod nazivom 710D, pod kojim je, recimo, prisutan na Hansolovom sajtu za SAD? Je li to oznaka za istocnoevropsko trziste? Drugo, u cemu je razlika izmedju njega i modela 720DT, koga takodje ima ovde? I trece, kako se uopste pokazala Dynaflat tehnologija? Unapred hvala svima.

ovako...

ima tu svasta da se kaze... kada sam ga ja kupio kostao je 320e (tada je to bilo 640 maraka - jebote koliko para). no kad sam ga kupio monitor je ima izvanredne performanse - znas i sam 1600x1200 60hz (1280x1024 85hz). e sada kad sam ga kupio, prvi koji sam doterao kuci je imao zasencenje sa donje leve strane - nista strasno ali ****** ne daje se toliko para da se ima tako nesto (u ovo reme izgleda da su svi zaboravili na toleranciju) - elem uz cimanje odem da odaberem od tri komasda - i izaberem moj sadasnji. On je OK. e sada ja bi ti ga preporucio (3 godine garancije) ali ja sam se toliko iscimao kada mi je malko riknuo da je to neverovatno (znaci zamalo sto nisam ubio lika koji mi ga je prodao) - kvar je bio takav da se slika pri 1280x1024 bocno rasirila a u sredini suzila (deforisala se). neznam zasto samo odjednom...elem na stranu to sto sam imao ubi boze problema dok ga nisu popravili - taj monitor je bolji od bezmalo 90% samsunga koje sam imao rilike da vidim...za njegovu cenu - inace video sam 753s, 757df (ili sl.) 955b, 959NF...u pocetku sam mislio da je njegova losija strana geometrija - ali sam posle video da svi flat imaju tu manu...
moj iskreni savet - mani se FLAT tehnologije - cisto zato sto je verovatnoca da nabasas na takav monitor sa dobrom geometrijom jako mali...bolje uzmi neki "zakrivljeni" da te ne boli glava posle (izreka)
moj savet takodje da izbegnes po svaku cenu samsung - na stranu sto je to sto dolazi kod nas krs - nego za manje pare mozes da kupis slican krs...ovaj malopredjasnji 757dfx - boli glava - bukvalno - dosao sam kod ortaka i kao on se hvali - alimo komp a ono slika hoce da mi izbje oci koliko je svetla - ja cu njemu daj smanji ovaj britnes (pazi eng.) kad ono doticni na skali 18/100!!!!! jebote za koga li je 50 ili nedaj boze 80/100..geometrija losija nego na mom - boje isprane - ma krs...
toliko ako te jos nesto interesuje pitaj
p.s. ovo je do jaja monitor za te pare - ako nadjes ok prodavca koji ti nece praviti probleme (mozda prijatelj)

Nazad
Vrh Dno