Šta je novo?

Halo govornice

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Pre nekoliko dana prvi put isprobah ovo i zacudih se:
Zar nisu one jeftinije od fiksnog telefona?

Poziv na mobilni: uspotavljanje veze nesto oko 10 din + posle 12-15s jos preko 10 din.... :trip:
Ispade skuplje i od mobilnog! E, sada, ono sto meni pada napamet jeste da je mozda govornica sa kojem sam ja zvao "obradjena" (da li je to moguce?), jer se nalazi u hotelu oko koga u krugu od nekoliko km nema signala za mob, a ona je tu jedini izlaz ka civilizaciji :)

Ako su to krave, onda mora da su kucni telefoni ovce za shishanje...

Ma da nije u pitanju neki prehrambeni kombinat?

Taman i da je II kategorija ispada prilicno skupo....za 15s preko 20 din???
Nego ja sam nesto ubedjen da mi je drugar dao drugacije brojke porsle godine. Testirao je kolko mu naplacuje i cifre su bile stvarno manje od fiksne telefonije. Probano sa govornicom negde u centru (mislim da je Bulevar bio u pitanju) i sa jednom ispred C Marketa u Prvomajskoj u Zemunu....
Ma trip...

GSM govornica nije sigurno, jer bi njoj trebao signal GSM mreze kojeg tamo nema :(, jer da ga je bilo ovaj topic ne bi bio ni zapocet :)

Nego secam se da je bilo price o 5k GSM govornica (saradanj Telekoma i Mobtela??? Bilo mi je cudno sto ne bi bilo MTS, a ne Mobtel). Sta se po tom pitnaju desilo? Nego jel moze sa tih govornica da se salju SMS? :D

Vrh Dno