Šta je novo?

halo 2 :)

Mali HoBiT

Čuven
Učlanjen(a)
16.08.2002
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 14700kf P6.0/E4.6GHz Heatkiller IV waterblock
Matična ploča
Asus Z790 itx
RAM
G.Skill 2x24GB Patriot 8000MHz
GPU
Sapphire 6800XT EK waterblock
Storage
WD Black 850 1TB & Samsung 980Pro 2TB
PSU
Phanteks Revolt SFX 850w Platinum
Kućište
SSUPD Meshlicious, custom loop
Monitor
LG 38WN95C-W
Miš & tastatura
Keychron K7 max & Keychron m3 Metal
Ostale periferije
CP1500EPFCLCD
Ма ја вјерујем да ће се наћи начин да се и то заобиђе.

Njihova skoda, njihov zzmigavac. Nemam nameru da instaliram vistu zbog halo2.

Nemam nameru da instaliram halo2 bilo gde :D Halo1 = Najgori FPS ikada IMO.

screenshot.aspx

Pa ovo nije napredovalo od prvog dela uopste ! Sem verovatno po zahtevnosti...

edit: official site: http://www.microsoft.com/games/halo2/

pogledajte jos screenshotova tamo...BLJAK !

screenshot16.jpg

ovo mi deluje kao losa kineska kopija Unreal 2 engine-a :d

Poslednja izmena:
Slazem se, HALO= jedan od najgorih i najglupljih FPS shootera na PC-ju! Prosto ne mogu da verujem da je toliko bio popularan na x-box-u! Prosto neverovatno! Igra je uzdizana u nebesa...

Meni je HALO bio super FPS za razonodu, rame uz rame sa Unreal 2. Dvojku ću sigurno igrati kad se pojavi ;)

Poslednja izmena:
Halo Požega

meni je isto Halo bio veoma zabavan

Poslednja izmena:
Dobre strane Haloa:
* SF atmosfera, planete na nebu, prsten sa veštačkom biosferom itd.

Loše strane Haloa:
* Mali field of view, neprecizna oružja, neozbiljni neprijatelji itd.

Pa ne znam, o ukusima ne vredi raspravljati, ja sam verovatno sa svojih 20 i kusur godina vec tada bio mator da bi mi se tako nesto poput Halo-a svidelo, sad mi se jos manje svidja, kiceraj zivi, sve sareno, mutne teksture, debilni neprijatelji, jos gora prica, nikakav AI, teletabis oruzja, ocajan fov, zabranjeno za epilepticare. Lose strane igre necu ni da nabrajam :D

Meni je HALO bio okej...jes da je bio gorka pilula u pogledu uzasne neoptimizovanosti i brljave grafike...ali mi je bilo okej za zezanje...shotgun mi se svideo :) napucavanje sa flood monstrumima mi je bilo skroz super...e sad, prica kao prica...bilo je i gorih.Nije toliko losa...pogotovo sto je retka igra koja ima prateci PDF sa prologom.
Muzika je jako dobra.
Drugi deo? Vista? Ne hvala...jedino ako se neko cudo ne desi u vidu legendarne stabilnosti i kvaliteta/brzine viste i fantasticne grafike u H2... :p

Sta ovaj nosi u desnoj ruci na screenshotu? Heftalicu?! Imam istu takvu na poslu :D

Pa ne znam, o ukusima ne vredi raspravljati, ja sam verovatno sa svojih 20 i kusur godina vec tada bio mator da bi mi se tako nesto poput Halo-a svidelo, sad mi se jos manje svidja, kiceraj zivi, sve sareno, mutne teksture, debilni neprijatelji, jos gora prica, nikakav AI, teletabis oruzja, ocajan fov, zabranjeno za epilepticare. Lose strane igre necu ni da nabrajam :D

Ako je ovo sareno, pa sta je onda SeriousSam ili NFS?
Prica je odlicna.
AI je medju boljim.
Atmosfera je neprevazidjena.

Jedino sto ovde ne valja je optimizacija, ali o ukusima ne vredi raspravljati, ne?

jesi ti nekad igrao nesto osim halo-a i te dve igre koji si naborojao ? Interesuje me sa cime poredis A.I. ? Sa Solitairom ?

Poslednja izmena:

Daj mi objasni kako je meni sa skoro 30 ta igra jos uvek top po pitanju komedije i akcije??!?!!?! Pa sta ako su losije texture, ako su neprijatelji malo cudni, prica je super, AI je tu i tamo, oruzija su mi odlicna, fov ko fov - i S.T.A.L.K.E.R ima svojih velemana, epilepticari se bas "pale" na tu igru.

HALO rules!

ne znam kako ti je interesatna, verovatno zato sto je nisi ni igrao od kako je izasla i kad si je prvi put presao, a mozda si i konzolas i jedan od onih kojima je igranje graw-a na joypadu interesatno, otkud znam :) Ima raznih ljudi. Nekom je interesatno bombardovati iraq...nekom da ubije cekicem 5-toro ljudi, nekom je interesatno da bude jackass i da mu se ceo svet smeje, meni nije, eto, sta sad da radim. Halo mi je sve samo ne smesan.

HALO i nije toliko losa igra,ali daleko je od "rules" :d
Ne zelim da se smejem dok ubijam,mislim,pucas u one monstrume koji ne lice ni na sta,a oni ispustaju neke zvuke k'o Dusko Dugousko i sl. :vomit:

ne znam kako ti je interesatna, verovatno zato sto je nisi ni igrao od kako je izasla i kad si je prvi put presao, a mozda si i konzolas i jedan od onih kojima je igranje graw-a na joypadu interesatno, otkud znam :) Ima raznih ljudi. Nekom je interesatno bombardovati iraq...nekom da ubije cekicem 5-toro ljudi, nekom je interesatno da bude jackass i da mu se ceo svet smeje, meni nije, eto, sta sad da radim. Halo mi je sve samo ne smesan.

Igrao sam je 2003. Na PC, i evo opet prosle godine, i toliko je do jaja da moram jos jednom da je predjem, one letelice negde na pola igre sto vozis pa nema nigde bolje fizike od toga.

Igrao sam je 2003. Na PC, i evo opet prosle godine, i toliko je do jaja da moram jos jednom da je predjem, one letelice negde na pola igre sto vozis pa nema nigde bolje fizike od toga.

Istina za letelice,sjajne su.Bio je kao neki mlazni bajk ako se dobro secam,obozavao sam ga.

Upravljanje letelicama i vozilima uopšte je odlično rešeno i to je jedino, ali jedino što vredi u celoj igri (mada je smešno pominjati fiziku u vezi sa istim).

Ostalo je težak prosek, ili daleko ispod proseka... Ne provocirajte nabrajanje ;)

Mene je Halo privukao zbog potpuno suprotnih razloga u odnosu na FarCry. Halo mi je imao repetitivne nivoe, skromnu grafiku, malo neprijatelja... ali mi se univerzum dopao, pogotovo što me je lepo uvukao u priču. FarCry mi je imao krš priču (mislim, ostrvo sa tamo nekim muntant majmunima), ali me je gameplay privukao - mogućnost da sam organizuješ akciju, odličan replay playability, fizika, AI, sjajna grafika. Sve to Halo nije imao, a opet, zbog nečega mi je bio interesantan...

Mene je Halo privukao zbog potpuno suprotnih razloga u odnosu na FarCry. Halo mi je imao repetitivne nivoe, skromnu grafiku, malo neprijatelja... ali mi se univerzum dopao, pogotovo što me je lepo uvukao u priču. FarCry mi je imao krš priču (mislim, ostrvo sa tamo nekim muntant majmunima), ali me je gameplay privukao - mogućnost da sam organizuješ akciju, odličan replay playability, fizika, AI, sjajna grafika. Sve to Halo nije imao, a opet, zbog nečega mi je bio interesantan...

PA tada je FarCry jos bio u najavi, sve ostalo sto valja si presao, a M3-jka je bila na redovnom servisu koji je trajao duze jer im se kompljuter za dijagnostiku stalno resetovao posle 3 sata iscitavanja...i tako si dva dana cekao :p U medjuvremenu si instalirao Halo (devojka je bila na kopaoniku sa mamom i tatom), jer su drugari spremali ispite pa cavrljanje na klupi u dvoristu u bloku nije dolazilo u obzir :p

Tako neku situaciju sam ja imao kad sam instalirao Halo :D

edit: ne znam kakve su te letelice, nije mi bilo bas toliko dosadno da se dotle sadišem :p Ono sto vidim je da Halo2 nece biti nista bolji (ili gori, stvar ukusa) i da je grafika na nivou Unreal Tournamenta i da mi za nju treba obavezno Vista, najverovatnije DX10 graficka i 4gb rama. (barem je Halo 1 bio zeljan high-end-a u svoje vreme)

Poslednja izmena:
Ma dajte, nije halo tako ocajan:)
Mislim, ja sam ga odigrao par puta, ima trip na momente kao alien serial filmova, u sustini prava SF lozhana.
Inace hvaljena je bila igra kad se pojavila, ako me secjanje ne vara.
Dodjavola, pisem u stihovima:p

Sta, ti kao nisi nikad pozeleo da budes Robocop, ha?!:)

Stvarno volim sf tematiku, ali Halo je jedna od retkih igara koju sam igrala ne više od 15min. Toliko mi se dopala.

Me too.. Al bash je lepo chuti kad zensko voli sf tematiku! :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno