Šta je novo?

half size graficke karte

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Koju half size graficku sa video izlazom bih mogao da kupim a da ne bude neka SE serija a da ima pristojne 3d funkcije (obavezno pixel shadere).

Probaj na google search pod Low profile vga card sa tim opcijama koje ti zelis Kada ti izbaci spisak, vidi kod Imtela, Deska i ostalih da li imaju. Cini mi se da je 9100 mnogo matora karta.

Mislim da je tako nesto nemoguce na novim kartama... jer jednostavno nema mesta za 128bit raspored cipova, evetnutalno predlozeni 9x00 radeoni. Pored tog Club3D postoji i PowerColor 9250 i 9550 ili da se odlucis za neki 64bit Asus 6200/td ili slicno... nisu tako losi kao sto bi moglo da se pomisli na prvi pogled...

p.s. cini se da je mnogo veci izbor pci-e x700 karti u 128bita...

Poslednja izmena:
imas Club-3D ATI Radeon 9250, AGP8, 256MB DDR, 128bit, 4 pipelines, DX8.1, DVI, TV-out, garancija 2 god. 52.6 u Imtelu

i ja sam se jedno vreme raspitivao,ali ovo je krs kartica po meni i jedina i mozda najjaca trenutno,mozda ima neka 9550se(9600se) ali ih nema kod nas,ili mozda neka nvidia sada.....neko mi je spomenuo kao da postoje 9800pro ili se u low profile izvedbi,ali nigde na netu nisam nasao podatak o tome

i mene interesuje dali ima neka bolja od 9250

Poslednja izmena:
Uno questione, WTF ti treba Half size kartica? Koliko ja znam nema tog kućišta u koje se ne može smestiti, grafika normalne veličine, viđao sam i slučejeve kada ljudi stavljaju 6800 Ultra-e u SFF kućišta.? :trust:

Poslednja izmena:
Vrh Dno