Pa lepo, dotle mi nisu trebali...

Za dugacke skokove sam cuo kada mi je onaj naucnik dao spravicu za pojacavanje skokova na nivou pre prvog portala. Dotle sam mogao sve da preskacem sa normalnim skokovima, dok za ove nisam ni znao.
Ako mislis na ono troglavo cudoviste u laboratoriji, ono se lako prelazi s tim sto postoji jedna caka na koju sam potrosio ceo dan da je provalim :trust: To je ono cudoviste koje treba da se spali??? Jel tako?
Fora je bila sto sam ukljucio struju i ventilator, medjutim gore u kontrolnom centru nisam imao gorivo i vazdh

Ok, u sobu za gorivo nisam mogao da udjem, ali mi je bilo cudno da i dalje nemam vazduh i pored ukljucenog ventilatora. Tu sam posle celodnevnog vrcenja u krug odlucio da odustanem. I taman kada sam hteo da spektakularno zavrsim moje igranje samoubistvom skokokom u ventilator resio sam zaginetku. Naime kad se skoci u ventilator, vazduh te podigne skroz gore na vrh do jednog malog prolaza koji se odozdo nikako ne vidi. Odatle se ulazi u sobu gde se okljucuju pupme za gorivo i otvara dovod za vazduh, posle se vratis gore u kontrolni centar i spalis cudoviste :banana: Kada ga spalis ulazis u rupu odakle su izlazile te tri glave i dalje sve manje vise ide glatko ( sto se tice zagonetki ).
Medjutim, sad kada sam zavrsio igricu totalno sam razocaran. Sve do Xena igirca je bila fenomenalna, a posle toga cist ispljuvak. Nisam se nadao onako glupom kraju, mogli su nesto pametnije da smisle

Jednostavno posle visednevnog maltretiranja mogli su barem neke lepe animacije da naprave i da me svecano docekaju kuci kao heroja, da postanem predsednik i da srecno i lepo do kraja zivota zivim sa nekom cicom koja je odusevljena mojim podvizima
Da sam ja pravio igricu, kraj bih napravio kod prvog portala jos na zemlji. Ovako sa ovakvim krajem se samo pitam zasto sam potrosio silno vreme umesto da sam radio nesto pametno :wall: