Šta je novo?

Half-Life 2: The Orange Box

testthenext

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Vidim na snazi "n"-a da je izaslo, za XB360 naravno?
Jel probao mozda neko?

naravno... Extra izgleda, a još bolje se igra. Dobro su optimizovali upravljivost za joypad, ali EP2 još nisam probao, pogledaću kako radi pa javljam...!

naravno... Extra izgleda, a još bolje se igra. Dobro su optimizovali upravljivost za joypad, ali EP2 još nisam probao, pogledaću kako radi pa javljam...!

Daj,molim te.Ovo ćeš igrati na X-kanti?Pa moći ćeš da pokreneš kako hoćeš na PC-u.

Pa dobro, sto da ne isproba... I mene bas zanima kako su resili neke stvari.

Ako ništa, imaš disk od 6 GB sa pet igara, ubaciš i voziš, plug&play za sve pare.

Daj,molim te.Ovo ćeš igrati na X-kanti?Pa moći ćeš da pokreneš kako hoćeš na PC-u.
Zašto bih? Ne vidim nijedan razlog. Ako je kretanje loše kao u CoD2, baš, onda ok, ali svi FPS-ovi su se lepo vozili i na joypadu... A 37 inča je 37 inča ;)

Ma fora je u celom tom fazonu u kome se zavalis i SAMO igras... Nista nisi podesavao, nista nisi probao osim kakva je igra. To je nenadnoknadivo kod konzola, ruku na srce. A o velikom TV-u da ne pricamo. Otkad sam ja uzeo 32" prosle godine, cene su toliko pale, da mi je muka :). Sad bih mogao da uzmem 42" za te pare... A dugo sam razmisljao o velicini i sad kad sam isprobao - shvatio sam da mi treba SAMO veci :).

Poslednja izmena:
Nije samo dijagonala, nego i činjenica da sedim na stolici kad se igram na PC-ju. Bolje da žrtvujem preciznost zarad ležanja, posle 10 sati posla. Ko će sada (opet) da sedi za kompom, zgrčen... ovako nabacaš 3 jastuka i udri.

Inače, Epizoda 2 i ne izgleda bog zna koliko bolje - teksture su više rezolucije, modeli malo bolji, ali feeling je isti. Čak je i Halo 3 prepun detalja u odnosu na ovo, Ep2 nema post processing efekata nimalo (ako ne računamo HDR i jako malo motion blura), ali ima dobre teksture i ubačeno je konačno dinamičko osvetljenje za skoro sve objekte, kao u Doomu 3 i FEAR-u. Naravno, sve leti sa velikom lakoćom, kapiram da je i na PC-ju nezahtevno. Priča je ok za sada, mada me sve to pomalo smara - te Alyx, pa njen ćale, pa opet svi pričaju Freeman ovo Freeman ono... Razmazile su me igre koje sam igrao - Airborne mi je bio mnogo bolji, uživao sam jer je teško, ovde samo idem i ne ginem... O Bioshocku, GeoW i Lost Planetu da ne pričam, to je sve mnogo bolje, pravi next gen. Ovaj HL2 Ep 2 ...ne znam, više mi to nije to, mada će možda kasnije biti bolje.

Nije samo dijagonala, nego i činjenica da sedim na stolici kad se igram na PC-ju. Bolje da žrtvujem preciznost zarad ležanja, posle 10 sati posla. Ko će sada (opet) da sedi za kompom, zgrčen... ovako nabacaš 3 jastuka i udri.

O tome tek da ne pricamo...

Nisam verovao da cu ovo ikada reci, ali i mene je HL poceo polako da smara, cak ga nisam cekao sa preteranim ushicenjem. Nekako, sve mi je i dalje dobro, ali predugo je isto i nemam vise onaj stari osecaj.

Vrh Dno