Nije samo dijagonala, nego i činjenica da sedim na stolici kad se igram na PC-ju. Bolje da žrtvujem preciznost zarad ležanja, posle 10 sati posla. Ko će sada (opet) da sedi za kompom, zgrčen... ovako nabacaš 3 jastuka i udri.
Inače, Epizoda 2 i ne izgleda bog zna koliko bolje - teksture su više rezolucije, modeli malo bolji, ali feeling je isti. Čak je i Halo 3 prepun detalja u odnosu na ovo, Ep2 nema post processing efekata nimalo (ako ne računamo HDR i jako malo motion blura), ali ima dobre teksture i ubačeno je konačno dinamičko osvetljenje za skoro sve objekte, kao u Doomu 3 i FEAR-u. Naravno, sve leti sa velikom lakoćom, kapiram da je i na PC-ju nezahtevno. Priča je ok za sada, mada me sve to pomalo smara - te Alyx, pa njen ćale, pa opet svi pričaju Freeman ovo Freeman ono... Razmazile su me igre koje sam igrao - Airborne mi je bio mnogo bolji, uživao sam jer je teško, ovde samo idem i ne ginem... O Bioshocku, GeoW i Lost Planetu da ne pričam, to je sve mnogo bolje, pravi next gen. Ovaj HL2 Ep 2 ...ne znam, više mi to nije to, mada će možda kasnije biti bolje.