W32.Pinfi je napisao(la):
koko se ja secam tu branu bi trebalo da ti otvori taj lik s kim pricas.
E sad mozda sam pogresio bilo je davno kad sam to igrao, al mislim da je to jos jedan klasicni "nece da udje u lift" bug.
to bi trebalo da se resi ako nadjes neki save pre toga i load-ujes pa sve o5.
Barem je meni tako radilo :d
poz
p.s. reci ortaku da chesto save-uje posto ce mu se to verovatno cesto desavati pa da kad load-uje ne izgubi mnogo u ponovnom prelazenju vec predjenog dela igre.
Molim te da mi pomognes kako da resim situaciju u HL2, Chapter 11- “Folow Freeman”, kad onesposobljavam poslednjeg snajperistu sa onim gravitacionim oruzjem i sa one dve mine, i dajem priliku da se Barni izvuce iza zida. Za jasniji pregled situacije evo ti orginalno objasnjenje:
” A Sniper will be shooting the Zombies down. Let him do his work, because it'llsave work for you. When he's done, throw a Grenade in his hideout. Boom! Thereis one Sniper left, behind Barney's hiding place. See the green cabinet? You can use it as shield, because you won't reach Barney without it. Beware of theBlack Headcrabs though. Once you reached Barney, take down the Sniper, and follow Barney (I thought the chapter was about following Freeman, my bad!).
He'll open the gate. Enter the building …” (ovo je izvod iz orginalnog HL2 guidelines-a)
E sad: Barni je izasao i kaze mi da ga pratim. Ja ga cekam, ali on se ne krece. Kad ja krecem prema njemu, on se povlaci. Kad ja odem daleko, zove me da se vratim i da ga pratim i kad se vratim- ista prica. Dakle, 100% je bag u pitanju.
Posto sam ubacivao 2 puta male razlicite fajlove za eliminisanje bagova u nivoima od prije, kako da sad rijesim ovu situaciju?? Ne razumem se puno u bagove ali pretopstavljam da za svaki zastoj treba naci neki support file.
Pitanje svih pitanja: Kako i gde da ga nadjem!!?
Vec prilazim kraju ove megalomanske igre i nerviram se zbog ovih bagova i jedva cekam da na kraju zavrsim sa tim nekim G-manom.
Pozdravljam te i ocekujem odgovor!!