Šta je novo?

Half-Life-2 Lost Coast

znaci ne moze niko da je skine preko steam-a :p

A sto,malo originala??Ili niko nema original :bottle:

skinuo i odigrao,5 minuta igranja....hdr radi,moram u 1024 da bi islo glatko
nista posebno,samo demonstracija HDR-a,ruku na srce efekat mi se mnogo dopada,nisam gledao da li moze da se odredi jacina istog kao u far cry....imate slike po netu,da ne opterecujem forum

Ma to je samo reklama za poboljsani engine,prava stvar ce biti aftermath .

Doticni HDR,da li je on podrzan od strane svih grafickih kartica ili samo od strane najnovijih radeon-a x1800xt,x1600xl,...tj. da li i koliko se primeti zrazlika kad je HDR uljucen i iskljucen na npr. nekom radeonu x800GT ili gforce-u 6600gt ?

Primecuje se i na navedenim karticama samo sto se takodje primecuje i ogroman pad framerate-a prilikom ukljucivanja doticnog.. :(

Pa da li u tom slucaju za igrice koje podrzavaju HDR predstavlja bolji izbor x1600 ili x800gto?

Taman sam se ponadao da ce biti nesto, kad ono samo 1 novo, i to sa nekom sifrom gde nemogu da me roknu, ponekad se zapitam da li su oni normalni :/

Iskreno ja sam odusevljen demonstracijom enginea u punom sjaju.

Igra je po meni izuzetno optimizovana. Lagano radi sa 6xaa 16xas +hdr u 1024.

Sa takvim podesavanjima igra izgleda velicanstveno. Svaka cast ljudima koji su odradili super posao sa ovim engineom.

Jedva cekam expanziju i buduce implementacije HDRa u igrama.

ATI FAN je napisao(la):
Cek, cek... zar hdr +aa je moguce ?

Prema opcijama u igri izgleda da jeste.

Sve u svemu bilo moguce ili ne igra izgleda zaista brilijantno.

Dugacak :)
To je samo prikaz grafike i nista vise, znaci popnes se na neko brdo, udjes u neku crkvu, zaglavis top, sidjes dole, kraj. E sad izmedju ovog ubaci ubijanje vojnika i to je to :)

Ja igrao jos na Ibizi na X1800XT. Izgleda exxtra!!!

moze neko da mi objasni kako da pokrenem lost coast? ;)

moras da imas originalni HL2, downloadujes preko steama i to je to... :)

Nazad
Vrh Dno