R_U_S
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.04.2004
- Poena
- 620
Biću isrken, Half-Life 2 Episode One je prva legalna (original) igra koju sam kupio u životu. Evo šta me muči: sve je super, napravio sam steam nalog, instalirao igru, ali neće da se startuje dok ne skine neki *****ski update. Ako stavim steam u off line kaže da igra još nije spremna. Grrrrr.:wall: :wall:
u ovom smrdljivom sibiru je net ko zlato. Još sam na dial up. ***, skinuo sam preko 30Mb tog famoznog update, a indikator je na 0%. Pazio ovo, igru sam platio tričavih 10$, a za net ću verovatno dati 5x toliko. :wall:
Da li neko može da mi kaže koliki je taj update, da znam šta da radim (da tražim crackovanu verziju za 20$ na primer ili šta već). Koji je *****izam taj steam, nemam reči.
Izgleda da će ovo biti i prva i poslednja original igra koju sam kupio :-devil-:
Da li neko može da mi kaže koliki je taj update, da znam šta da radim (da tražim crackovanu verziju za 20$ na primer ili šta već). Koji je *****izam taj steam, nemam reči.
Izgleda da će ovo biti i prva i poslednja original igra koju sam kupio :-devil-: